Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000
Aqua modeli dışında tavsiye etmiyorum bu modeli.
Ama 3.000 TL çok buna, etmez.
Son düzenleme:
Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Linke basınca klavye çıkıyor. 2300TL fiyatı var.
AK820 PRO.
@CoAmca, trollemeye çalışmayın insanları lütfen. Attığınız ürün yaklaşık 299 lira gibi bir fiyata satılıyor ve 1999 liraya mı aldırmaya çalışıyorsunuz trol yaparak? Yazık size....
www.akakce.com
Neyse, konuya dönelim. @Toby Fox'ın dediği gibi Aqua harici tercih etmeyin derim. Ama o kadar verilmez diye düşünüyorum.
Dark DK-AC-GK1000 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark DK-AC-GK1000 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-GK1000 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Neyse, konuya dönelim. @Toby Fox'ın dediği gibi Aqua harici tercih etmeyin derim. Ama o kadar verilmez diye düşünüyorum.
Hocam ara sıra numpad tuşlarına bind atadığım için numpadlı bir klavye arıyorum. Numpadli önerileriniz varsa alabilirim ilginiz için teşekkürler![]()
Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Linke basınca klavye çıkıyor. 2300TL fiyatı var.
AK820 PRO.
Hocam ara sıra numpad tuşlarına bind atadığım için numpadlı bir klavye arıyorum. Numpadli önerileriniz varsa alabilirim ilginiz için teşekkürler
Hocam ara sıra numpad tuşlarına bind atadığım için numpadlı bir klavye arıyorum. Numpadli önerileriniz varsa alabilirim ilginiz için teşekkürler
Akko 3098 Neon Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Attığım klavyeyi alıp harici bir numpad'de alabilirsin Stream deck gibi kullanabileceğin.
3000 serisi çok kötü ve sorunlu bir seri, kesinlikle tercih edilmemeli.![]()
Akko 3098 Neon Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Attığım klavyeyi alıp harici bir numpad'de alabilirsin Stream deck gibi kullanabileceğin.
Ve bu fiyat ne yahu? Fena kazıklıyorlar insanı
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Kırtasiye'den klavye mi alınır hocam gözünüzü seveyim? Alınmaz tabii ki 2. el almayın. Ve iyi bir model de değil.Böyle bir ürün buldum başka hiçbir yerde stoğu kalmamış 0ına göre aşırı ucuz duruyor satıcı 2. el temiz olduğunu iddia ediyor. Sizce n11 üzerinden alınabilir mi iade gibi konularda sorun yaşar mıyım?![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Yay sesinden kafanız ağrır.