Bütçe
2000
@CoAmca, trollemeye çalışmayın insanları lütfen. Attığınız ürün yaklaşık 299 lira gibi bir fiyata satılıyor ve 1999 liraya mı aldırmaya çalışıyorsunuz trol yaparak? Yazık size....

Neyse, konuya dönelim. @Toby Fox'ın dediği gibi Aqua harici tercih etmeyin derim. Ama o kadar verilmez diye düşünüyorum.

Hocam ara sıra numpad tuşlarına bind atadığım için numpadlı bir klavye arıyorum. Numpadli önerileriniz varsa alabilirim ilginiz için teşekkürler

Attığım klavyeyi alıp harici bir numpad'de alabilirsin Stream deck gibi kullanabileceğin.

Attığım klavyeyi alıp harici bir numpad'de alabilirsin Stream deck gibi kullanabileceğin.
3000 serisi çok kötü ve sorunlu bir seri, kesinlikle tercih edilmemeli.

Ve bu fiyat ne yahu? Fena kazıklıyorlar insanı :D

Böyle bir ürün buldum başka hiçbir yerde stoğu kalmamış 0ına göre aşırı ucuz duruyor satıcı 2. el temiz olduğunu iddia ediyor. Sizce n11 üzerinden alınabilir mi iade gibi konularda sorun yaşar mıyım?

Böyle bir ürün buldum başka hiçbir yerde stoğu kalmamış 0ına göre aşırı ucuz duruyor satıcı 2. el temiz olduğunu iddia ediyor. Sizce n11 üzerinden alınabilir mi iade gibi konularda sorun yaşar mıyım?
Kırtasiye'den klavye mi alınır hocam gözünüzü seveyim? Alınmaz tabii ki 2. el almayın. Ve iyi bir model de değil.

Yay sesinden kafanız ağrır.