2000 TL CPU Soğutucu önerisi

Phantom spirit 120SE almayın çünkü RAM'ler ile takılır. Fanları bayağı bir ileri almak zorunda kalacaksınız ve performansı düşecek onun yerine Amazon'dan AG400 alsanız yeterli olur AG400 R5 7500F'yi bile soğutur.

Phantom spirit 120 SE daha mantikli gibi hocam.

Kesin olarak takilacağini nasil anladiniz hocam?

Kesin olarak takilacağini nasil anladiniz hocam?

Çünkü kapağı olan 2 tane RAM kullanıyorsun üstü açık RAM kullanılmasına rağmen sığmadığını gördüm.

Merak etme en kötü ihtimalle önde ki fanı arkaya takarsın. Phantom spirit al, kararırımı değiştirdim.

66 CFM, 7 ısı borusu var mış. Rulmanı da S-FDB yazıyor ama karma değilse FDB'dir yüksek ihtimalle. Malzeme kalitesini bilemiyorum. Tercih size kalmış.
Not: Ses konusu muamma.

66 CFM, 7 ısı borusu var mış. Rulmanı da S-FDB yazıyor ama karma değilse FDB'dir yüksek ihtimalle. Malzeme kalitesini bilemiyorum. Tercih size kalmış.
Not: Ses konusu muamma.
Hocam ürün hakkında bilginiz olmadan nasıl böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum. Bu bütçedeki veya buna benzer soğutucuların çoğundan daha sessiz. Malzemesine de bir şey dedirtmez emin olun.
Arkadaşın sorusuna gelecek olursak Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik bu yeterli olur. 7500F için bile yeterli. İleride AM5 düze geçilirse yeter yani. Al geç yani RAM'miş oymuş buymuş çok düşünmüşsün. PS120SE alsan bile fanı yukarı alabiliyorsun zaten.

Ayrıca bütçe bolken PS120SE almanızı öneririm. Yanlış anlaşılmasın ben zaten PS120SE önerecektim ama arkadaşlar konuyu uzatmışta uzatmışlar bilgisi olmayan öyle böyle derken buraya kadar gelmiş konu.

Zaten kasada 6 adet Akasa Smart fan olacak hocam (ön 3 üst 2 arka 1). soğutucuyu da 3 fan yapacaktim ama RAM'lere takilirsa 2 fan yaparim. Sorun olmaz sanirim. PS120SE'nin performansi dehşet gozukuyor testlerde.

Zaten Türkiye'de yaşıyoruz dolar arttıkça bunlarında fiyatı artıyor. Yani her türlü alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…