Bütçe
5.000 TL
Sıcaklık yükseldikçe SE durumu eşitliyor hatta biraz daha iyi performans veriyor.

Direkt F/P önermek yerine 5.000 TL bütçeye görüntü olarak da hoş bir şey önerilebilir. Arkadaşın attığı modellere de bakarsak sessizlik/estetik istediği belli.

O kadar para veriyorsun biraz estetik'te önemli olmalı bence, kasa içinde emanet gibi durmasın. Hava soğutucular zaten sıvı soğutmaya göre epey kötü gözüküyor kasada.

Direkt F/P önermek yerine 5.000 TL bütçeye görüntü olarak da hoş bir şey önerilebilir. Arkadaşın attığı modellere de bakarsak sessizlik/estetik istediği belli.
O yüzden ekranlı olanı attım zaten. Görüntü önemli değilse SE, görüntü önemliyse ekranlı EVO alınır. Ekransız EVO'nun alınabilirliği yok bence.

Phantom Spirit en iyisidir. Ondan iyisi 1 tane var o da 6 bin TL civarında. Aralarında da 0.5 derece falan var yani asla değmez.
Şu an bakıyorum, dediğiniz gibi hem fiyat hem de performans olarak en iyisi yine Phantom Spirit. Klasikten devam, en iyisi ekranlı olanını alacağım gibi. Noctua bile baktım fakat fahiş fiyatlar var.

Thermalright TL-C12-B 120mm Siyah Kasa Fanı

Bir de egzoz fan lazım. Bu işimi görür mü? Yoksa Arctic P12 Pro mu almalıyım?

Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black TL-C12C-X28 V2 120 mm 6 x 6 mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Kupon vardı elimde, Betaplus üzerinden 2.300 TL fiyata bu soğutucuyu aldım. Phantom Spirit yerine sizce yanlış mı yaptım? Bu soğutucunun da çok iyi olduğunu duymuştum.

Son düzenleme: