Monsterin Pusat Clutch Gamepad'ini öneririm şahsen. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum, 3 yıldır hiç bir sorun yaşatmadı bana, hala ilk günkü gibi çalışıyor. Hikayeli oyun oynacağım zaman kullanıyorum genelde, online oyunlarda hiç denemedim, bilgisayara bağlaması da oldukça kolay. 3 yıl önce 1500 liraya almıştım, şuan 1800 liraya satılıyor.Bu 3 modelden birisini düşünüyorum. Başka önerisi olan var mı hangisini satın alayım?
- 8BitDo Ultimate 2C.
- Fantech shooter 3
- Machenike G1 Pro.
Monster'in Pusat Clutch Gamepad'ini öneririm şahsen. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum, 3 yıldır hiçbir sorun yaşatmadı bana, hala ilk günkü gibi çalışıyor. Hikayeli oyun oynayacağım zaman kullanıyorum genelde, online oyunlarda hiç denemedim, bilgisayara bağlaması da oldukça kolay. 3 yıl önce 1500 liraya almıştım, şu an 1800 liraya satılıyor.
Güvenilir nereden alabilirim ki?Bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz GameSir Cyclone 2 öneririm.
Şahsen ben gecikme hissetmedim. Belki de rekabetçi fps oynamadığım içindir, zaten belirttiğim gibi sadece hikayeli oyunlarda arkama yaslanıp oynamak için kullanıyorum.
Şahsen ben gecikme hissetmedim. Belki de rekabetçi FPS oynamadığım içindir, zaten belirttiğim gibi sadece hikayeli oyunlarda arkama yaslanıp oynamak için kullanıyorum.
Şahsen ben gecikme hissetmedim. Belki de rekabetçi FPS oynamadığım içindir, zaten belirttiğim gibi sadece hikayeli oyunlarda arkama yaslanıp oynamak için kullanıyorum.
Hikayeli bir oyun oynuyor olsan bile gamepad sıkıntılı sonuçta. Sorunu olan bir şeye paramı vermek istersin yoksa sorunu olmayan bir şeye paramı vermek istersin?
Şahsen Monster'ın hiçbir ürünü alınmaz.
Ben sadece 3 yıldır kullandığım ürün hakkında deneyimlerimi paylaştım, şans mı bilmiyorum ama 3 yıldır bana bir sorun yaşatmadı, hala taş gibi oynatıyor ve benim için yeterli bir ürün. Ben Monster nasıl ürünler satar çok bilmem, Gamepad harici bir şey satın almışlığımda yok zaten kendilerinden. Teşekkür ederim Monster hakkında uyarı yaptığınız için, ciddiye alacağım.O fiyat bandında gerek malzeme gerekse ömür olarak çok daha kaliteli ürünler var maalesef Monster kötü ürünlerini çok iyi pazarlayıp fahiş fiyattan satabiliyor.