- Makaleler
- 5
Ben yurt dışından almayıp Türkiye'den 3 bine alacağım.
Yurt dışından almayı düşünürseniz benim profilimdeki konularımdan 4500 liralık konuya bakarsanız görebilirsiniz. 2300 liraya aldım whatgeek sitesinden
Yurt dışından almayı düşünürseniz benim profilimdeki konularımdan 4500 liralık konuya bakarsanız görebilirsiniz. 2300 liraya aldım WhatGeek sitesinden.
1 yıl garantili ancak bir sorun olduğunda dda ürünü geri istemeden direkt yenisi kargolanıyor veya tam para iadesi yapılıyor. Türkiye'den alsan servis süreciyle uğraşacaksın 1 ay boyunca. Yurt dışının avantajı bu, zaten kolay kolay sorun çıkaracak bir gamepad değil o. Drift desen drift olmaz, yere fırlatmazsan sapasağlam kalır 10 yıl.Bana da aynı siteyi önerdiler ama 1 yıl garantisi var mış. TR'de 3 taksit yapıp 2 yıl garantisi var 700 TL için riske atmayı düşünmüyorum.
Biliyorum hocam da 10 gün stres yaşamak istemiyorum hem taksit avantajım da var.1 yıl garantili ancak bir sorun olduğunda dda ürünü geri istemeden direkt yenisi kargolanıyor veya tam para iadesi yapılıyor. Türkiye'den alsan servis süreciyle uğraşacaksın 1 ay boyunca. Yurt dışının avantajı bu, zaten kolay kolay sorun çıkaracak bir gamepad değil o. Drift desen drift olmaz, yere fırlatmazsan sapasağlam kalır 10 yıl.