9. nesil bende var hocam, aslında memnunum. Arkadaşım da son kullanıcı. 2.000 TL’ye varsa, onu alırım tabii. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya’da 9. nesil 2400 TL. İyzico falan var mı? Kaça gelir? Benim karta taksit yokmuş. Mobildeyim bakamıyorum.
İtopya'da İyzico vardı ama 2400-2500TL verilecek bir ürün değil 9. nesil. Attıklarım bile 9. nesilden daha iyi kollar. Tab ben illa bilindik bir ürün almak istiyorum diyosanız alın ama daha ucuza daha iyisini almak varken pahalıya almış olursunuz.

İtopya’da 9. nesil 2400 TL. İyzico falan var mı? Kaça gelir? Benim karta taksit yokmuş. Mobildeyim bakamıyorum.
1749391264723.webp

@Spartan, hocam biliyorum bende DualSense ve 9. nesil var. Daha iyilerini kendime istesem de arkadaşım az oynar ve son kullanıcı. Hall Effect falan bilmez. Servisi iyi, bilindik marka olduğundan mantıklı geliyor.

@3ns4r, kampanyası var mı hocam ucuza getirecek?

@Spartan, hocam biliyorum bende DualSense ve 9. nesil var. Daha iyilerini kendime istesem de arkadaşım az oynar ve son kullanıcı. Hall Effect falan bilmez. Servisi iyi, bilindik marka olduğundan mantıklı geliyor.

Ucuza getirecek var mı bilmiyorum ancak yanında şarj kiti bedava geliyor.

Hocam zaten hall effect olması falan Servise uğrama ihtimalini azaltan bir şey. Dediğim gibi İlla bilindik ürün olsun diyorsan 9. nesil alabilirsin. Iyzico ile daha da ucuza alan vardı ama nasıl oluyor o kısmını İtopya için bilmiyorum.