Merhaba bütçem maksimum 2200 2300 arası değişiyor. Bu parolapara ve iyizico indirimleri olayını pek bilmiyorum ama indirim oluyormuş galiba. O indirimlerin uygulanabildiği ürünlerde tavsiye ederseniz sevinirim. Kafam normal kafa boyutundan biraz büyük. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum CS olsun BF1 olsun arada müzik dinliyorum ama ana kıstasım o değil ortalama olsa yeterlidir. Dışarıdan gelen sesleri de kulakları kaplama sayesinde az da olsa kesse güzel olurdu yurtta olduğumdan dolayı. Normalde Cloud 3 düşünüyordum ama bütçemi aşıyordu bu parolapara ile 2300 TL tam sınır fiyatına düşüyor. Gözlük kullanıyorum bu ağrı yapar mı? Gözlüklü şekilde bu kulaklığı kullanan var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?cartel 4
Yetkin
Parolapara ile 2300 civarına Cloud 3 alabiliyorsanız kaçırmayın derim. FPS oyunları da oynuyormuşsunuz sizi memnun edecektir bu konuda fakat müzikte pek memnun etmeyebilir. Kafanıza olur mu bilmiyorum.Merhaba bütçem maksimum 2200 2300 arası değişiyor. Bu parolapara ve iyizico indirimleri olayını pek bilmiyorum ama indirim oluyormuş galiba. O indirimlerin uygulanabildiği ürünlerde tavsiye ederseniz sevinirim. Kafam normal kafa boyutundan biraz büyük. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum CS olsun BF1 olsun arada müzik dinliyorum ama ana kıstasım o değil ortalama olsa yeterlidir. Dışarıdan gelen sesleri de kulakları kaplama sayesinde az da olsa kesse güzel olurdu yurtta olduğumdan dolayı. Normalde Cloud 3 düşünüyordum ama bütçemi aşıyordu bu parolapara ile 2300 TL tam sınır fiyatına düşüyor. Gözlük kullanıyorum bu ağrı yapar mı? Gözlüklü şekilde bu kulaklığı kullanan var mı?
Gözlükle kullandım hiçbir sorun oluşturmuyor. Kafam benimde buyuk cogu kulaklık olmaz, Oluyor yinede.Merhaba bütçem maksimum 2200 2300 arası değişiyor. Bu parolapara ve iyizico indirimleri olayını pek bilmiyorum ama indirim oluyormuş galiba. O indirimlerin uygulanabildiği ürünlerde tavsiye ederseniz sevinirim. Kafam normal kafa boyutundan biraz büyük. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum CS olsun BF1 olsun arada müzik dinliyorum ama ana kıstasım o değil ortalama olsa yeterlidir. Dışarıdan gelen sesleri de kulakları kaplama sayesinde az da olsa kesse güzel olurdu yurtta olduğumdan dolayı. Normalde Cloud 3 düşünüyordum ama bütçemi aşıyordu bu parolapara ile 2300 TL tam sınır fiyatına düşüyor. Gözlük kullanıyorum bu ağrı yapar mı? Gözlüklü şekilde bu kulaklığı kullanan var mı?
Deep bass modunda hafiften bassları vuruyor muzik konusundada uzmez.
Gözlükle kullandım hiçbir sorun oluşturmuyor. Kafam benim de buyuk cogu kulaklık olmaz, Oluyor yine de.
Tamam teşekkürler yorumunuz için Amazon'dan almayı düşünüyorum zaten sorun olursa iade etmesi kolay olur.
Gözlükle kullandım hiçbir sorun oluşturmuyor. Kafam benim de buyuk cogu kulaklık olmaz, oluyor yine de.
Hocam bir de şey soracağım benim laptopta jack girişi USB girişi ve Type-C girişi var kutudan hepsi çıkıyormuş. Hangisinde kullanmak daha iyi performans verir laptop için. Siz hangisinde kullanıyorsunuz.
Son düzenleme:
Type-C.Tamam teşekkürler yorumunuz için Amazon'dan almayı düşünüyorum zaten sorun olursa iade etmesi kolay olur.
Hocam bir de şey soracağım benim laptopta jack girişi USB girişi ve Type-C girişi var kutudan hepsi çıkıyormuş. Hangisinde kullanmak daha iyi performans verir laptop için. Siz hangisinde kullanıyorsunuz.