Bütçe
2000 TL

montyxss

Uzman
Selam, IEM kulaklık alacağım ve ona uyumlu bir ses kartı almak istiyorum. Aktif olarak Fifine A6T kullansam da AM8 alabilme ihtimalinden dolayı mikrofonla beraber de kullanmak istiyorum. Önerileriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
@montyxss, Dediğiniz iki mikrofonun da bağlantısı USB ile.

Eğer mikrofon için XLR girişli bir şey arıyorsanız, çok farklı şeyler bakıyor olmanız lazım. IEM ve ses odaklı cihazlar için attığım fiyatına göre çok iyidir.

@montyxss, Dediğiniz iki mikrofonun da bağlantısı USB ile.

Eğer mikrofon için XLR girişli bir şey arıyorsanız, çok farklı şeyler bakıyor olmanız lazım. IEM ve ses odaklı cihazlar için attığım fiyatına göre çok iyidir.
AM8'in bağlantısı XLR ile hocam. Fakat ben ses kartını ikisi için de kullanabilirim diye düşünmüştüm, öyle olmuyor mu?

Ayrıca, Behringer UM2 USB ses kartı böyle bir ürün buldum, hem XLR hem AUX girişi var.

Son düzenleme:
AM8'in bağlantısı XLR ile hocam. Fakat ben ses kartını ikisi için de kullanabilirim diye düşünmüştüm, öyle olmuyor mu?

Ayrıca, Behringer UM2 USB ses kartı böyle bir ürün buldum, hem XLR hem AUX girişi var.
Jacklı değil de daha profesyonel bir ürün almanız gerekiyor öyleyse. Attığınız ürün hakkında pek bir bilgim yok ne kadar kaliteli bilmiyorum fakat evet, o tarz bir şey almanız gerekiyor. Ayrıca belirtmek isterim ki muhtemelen hem kulaklık hem de mikrofon aynı anda takılı olsa dahi kullanamayacaksınız. Birisi çalışırken diğeri devre dışı olacak. Çalıştırsanız dahi sorunlarla karşılaşma olasılığınız yüksek eğer dahili olarak ses kartının çift çalıştırma özelliği yok ise.