Bütçe
2.000 TL

GhostRileyy

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Öyle rekabetçi, rank kasılan, bilgisayarın başına oturunca saatlerce oyuncuyu başında tutan oyunlar oynamıyorum. Amacım, masadaki gereksizlerden kurtulmak. Kulaklık olarak Havit Fuxi H3 düşünüyordum. Mouse için de yine Havit marka bir ürün düşünüyorum ancak sizlerin tavsiyesini almak istiyorum. Bu fiyatlara kablosuz ekipmanlardan zaten yüksek bir performans beklemiyorum.

Mouse olarak bunu önerebilirim:

Mouse olarak bunu önerebilirim:
Bakacağım hocam teşekkür ederim.

Bakacağım hocam teşekkür ederim.

A9'un düz versiyonunu önermem alınacaksa Plus alınması daha mantıklı 1400 TLdeki diğer alternatif ATK X1 SE olur donanımları düz A9 ile aynı ama dış yüzeyinde kaplama var A9 da bu yok uzun kullanımda saraema parlama ve az da olsa kayganlık oluyor ATK X1SE de bu kaplama var düz A9 da yok A9 Plus da var ama merak etme ayrıca bataryası 800 mAh ben X1SE kullanıyorum bundaki sensör daha fazla güç tüketiyor ona rağmen aldığımdan beri 2 kere sarja taktım ilk aldıktan birkaç gün sonra taktım taktığımda 80lerdeydi 2. yide daha dün taktım oda 30 civarlarındaydı yani yaklaşık şarjı 2 3 haftayı çıkarıyor A9 Plus'da daha uzun süre götürür şarjı.

Arkadaşlar merhaba. Öyle rekabetçi, rank kasılan, bilgisayarın başına oturunca saatlerce oyuncuyu başında tutan oyunlar oynamıyorum. Amacım, masadaki gereksizlerden kurtulmak. Kulaklık olarak Havit fuxi H3 düşünüyordum. Mouse için de yine Havit marka bir ürün düşünüyorum ancak sizlerin tavsiyesini almak istiyorum. Bu fiyatlara kablosuz ekipmanlardan zaten yüksek bir performans beklemiyorum.

Hocam fuxi h3'ten çok memnun olan yok Gamepower'ın yeni bir kablosuz kulaklığı ç. Iktı incelemeside var aşağı bırakıyorum bir bakın mikrofonu Havit'ten hallice ama ses kalitesi olarak daha iyidir çok yüksek ihtimalle uzun yıllar Gamepower kulaklık kullandım kablolu kullandım tabii ama sesi çok temiz bas ya da tiz aşırı ön planda değil tam 10 numara bence değerlendirilebilir.
Video Link:
Ürün Link:https://www.akakce.com/kulaklik/en-...-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1165224629.html

Fareden çok iyi anlamam fakat alabilecekken neden almasın. İsterse 1K Hz modunda da kullanabilir. Detaylı yazılımı mevcut.

Bizim önerdiklerimiz zaten daha ucuz Ajazz'dan kulaklığı dah aiyi bir şey alabilsin diye düşürüdük fiyatı ayrıca eli büyük olabilir çok küçük bir mouse Ajazz.