Bütçe
2000

uguraksoy

Çalışkan
Öncelikle herkese iyi Sosyaller bütçem başlıkta gördüğünüz üzere 2000 TL bu bütçede IEM bir kulaklık almaya karar verdim, mikrofonum yok bu nedenle mikrofonu olmalı ve Valorant CS2 içinde bu bütçelerde en iyi performansı vermesini istiyorum.

Kafamda birkaç model var eğer sizin daha farklı öneriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Truthear Gate
Tangzu Wan'er SG
Kz Castor
Moondrop Chu 2

@Simon

Öncelikle herkese iyi Sosyaller bütçem başlıkta gördüğünüz üzere 2000 TL bu bütçede IEM bir kulaklık almaya karar verdim, mikrofonum yok bu nedenle mikrofonu olmalı ve Valorant CS2 içinde bu bütçelerde en iyi performansı vermesini istiyorum.

Kafamda birkaç model var eğer sizin daha farklı öneriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Truthear Gate
Tangzu Wan'er SG
Kz Castor
Moondrop Chu 2

@Simon
Turkiye'de, Truthear Gate disinda mikrofonlu IEM yok. O yuzden Shenzhenaudio uzerinden bu IEM'i almani oneririm. Mikrofonu var.

Bir de buradaki denilenleri uygula.

Hi,
In turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. I would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also i would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with palexpress distributorship) Have a good day.

My order number:

My personal ID number:

Order numbere sipariş numaranı, Personal ID yerine de TCKN girmen yeterli olacaktır.

Turkiye'de, Truthear Gate disinda mikrofonlu IEM yok. O yuzden Shenzhenaudio uzerinden bu IEM'i almani oneririm. Mikrofonu var.

Bir de buradaki denilenleri uygula.

Hi,
In turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. I would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also i would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with palexpress distributorship) Have a good day.

My order number:

My personal ID number:

Order numbere sipariş numaranı, Personal ID yerine de TCKN girmen yeterli olacaktır
Hocam mikrofonsuz olarak ne önerirsiniz ya da başka önerileriniz var mı aliexpesten vs. de alabilirim

Hocam bütçemi biraz aşıyor maalesef yani max 2000 çıkar

Bu ilk kullanıcı indirimlerinden falan güzel bir şey düşürme şansım var mı acaba

Yukardaki bahsettiğim modeller hakkında ne düşünüyorsunuz hocam

Hocam bütçemi biraz aşıyor maalesef yani max 2000 çıkar

Bu ilk kullanıcı indirimlerinden falan güzel bir şey düşürme şansım var mı acaba

Yukardaki bahsettiğim modeller hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
50 dolar 1.964 TL yapiyor. Vergi cikmiyor buradan. Yukaradaki saydiginiz modeller low-end giris seviyeso cogunlukla. Butceniz varken Tangzu alin derim.

Hocam sizleri çok yordum kusuruma bakmayın☺️. Bir sorum daha olacak biraz daha alt seviyelere indigimizde 1000-1500 TL civarı ne önerirsiniz mikrofon olursa iyi olur ama olmazsada çok sorun olmaz

@Simon