sakus

Başarılı
Herkes iyi Sosyaller. 2000 TL'ye kadar ANC silikonlu bir kulaklık arıyorum. Xiaomi Redmi telefon ile birlikte kullanılacak uyumlu olması fark ediyor ise Redmi modellerden olabilir.
Çok fazla model var fakat aklımda olan bir kulaklık Soundpeats T3 fiyatı garip bir şekilde ucuz.
Sizin önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes iyi Sosyaller. 2000 TL'ye kadar ANC silikonlu bir kulaklık arıyorum. Xiaomi Redmi telefon ile birlikte kullanılacak uyumlu olması fark ediyor ise Redmi modellerden olabilir.
Çok fazla model var fakat aklımda olan bir kulaklık Soundpeats T3 fiyatı garip bir şekilde ucuz.
Sizin önerilerinizi bekliyorum.

Buds FE veya R50i NC dışında alternatifin yok.

Buds FE'nin fiyatı yaklaşık 5-6 ay önce bin lira civarlarında idi. Şu an fiyatı çok artmış o yüzden kafama yatmadı pek. Başka öneriniz var mı?
Redmi Buds kulaklıkları da güzel görünüyor.
Fiyatini hakediyor yine. Butce cikarsan CMF Buds Pro 2 oneririm fakat ses kalitesi Buds FE kadar yok. Ben Buds FE alirdim.

Fiyatini hak ediyor yine. Bütçe cikarsan CMF Buds Pro 2 oneririm fakat ses kalitesi Buds FE kadar yok. Ben Buds FE alirdim.

Buds FE al geç. Xiaomi'nin ürünleri iyi degil.

Kendim Soundpeats Air 4 Pro kullanıyordum. Benim telefonum Samsung Buds 2 ve Buds 2 Pro arasında çok ciddi farklar var mı? Air 4 Pro'yu Anneme verebilirim Buds 2 veya Pro'yu kendim kullanabilirim o halde.

Kendim Soundpeats Air 4 Pro kullanıyordum. Benim telefonum Samsung Buds 2 ve Buds 2 Pro arasında çok ciddi farklar var mı? Air 4 Pro'yu Anneme verebilirim Buds 2 veya Pro'yu kendim kullanabilirim o halde

Soundpeats markası iyi fakat hocam bu bağlanma işleri canımı sıkıyor kulaklık kafasına göre kapanıp geri açılıyor vs. Buds 2 Pro'yu alma şansın varsa direk onu al. Farkları ektedir:

Ekran görüntüsü 2025-04-01 223550.webp

Kendim Soundpeats Air 4 Pro kullanıyordum. Benim telefonum Samsung Buds 2 ve Buds 2 Pro arasında çok ciddi farklar var mı? Air 4 Pro'yu Anneme verebilirim Buds 2 veya Pro'yu kendim kullanabilirim o halde.
Buds2 ve 2 Pro fiyatini hak etmiyor. Butce en fazla ne kadar olur?