Bütçe
2.000 TL

TIIK

Başarılı
Merhabalar, üniversitede okuyan ablam bir hafta sonra yanımıza gelecek. Geldiği gün doğum günü olduğu için ona güzel bir hediye almak istiyorum. Son gelişinde benim Rampage Zenith Pro mouse'umu çok beğenmişti, bu yüzden ona bir mouse almaya karar verdim.

Ancak benim mouse'umun yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda kablolu bir dongle'ı var. Ablam en fazla Stardew Valley tarzı sakin oyunlar oynadığı için yüksek hızlara veya bu tarz uzun ve yer kaplayan kablolu dongle'lı mouse'lara ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Ki zaten yurtta kaldığından bence bu durum sadece kablo karmaşası yaşatır.

Eli küçük, orta boyutta, küçük bir USB ile çalışan yatakta dahi kolayca kullanabileceği, pilli değil şarjlı, USB girişli (Type-A), renk olarak fark etmez ama beyaz tercihimiz. Bütçemiz en fazla 2000 TL.

Herkese şimdiden teşekkür ederim ve iyi forumlar dilerim.

Hocam, ürün sanırım kablolu dongle ile geliyor. Kablosu da biraz uzundur diye düşünüyorum. Dongle ile ilgili bir bilginiz var mı?

8KHz dongle ile geliyor. Kablosu yeterli.

Öneriniz için çok teşekkürler hocam ama hem bütçemizin biraz üzerinde hem de Dongle'ı USB bellek gibi, çalışması için ek kablo gerektirmeyenler bizim için daha uygun olur. Ama sanırsam bu çok yüksek Hz'lere sahip mouse'larda yok. Kullandığı laptopu belirtmemişim, kusura bakmayın; 60 Hz 1080p ekrana sahip bir laptop. 1000 Hz nasıldır, pil süreleri daha uzun sürer mi? Çünkü sanırım A9 Plus'ta dongle USB şeklinde yeniden öneriniz için teşekkür ediyorum.

Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, bataryasından ve USB şeklindeki küçük dongle'ından dolayı A9 Plus aldık. İnşallah güle güle kullanır.