Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 30 Haziran 2025 #21 michaelscofield dedi: Satıcısı güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Afterbyte dedi: Multimedya tuşlu klavye bulabilmemiz mevcut mudur peki? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
michaelscofield dedi: Satıcısı güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Afterbyte dedi: Multimedya tuşlu klavye bulabilmemiz mevcut mudur peki? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 30 Haziran 2025 #22 Toby Fox dedi: Güvenilir. Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Apex 3 TKL kullanıyorum şuan aşırı alışkanlık olduğu için özelliği arıyorum. Sanırsam klavye Türkçe karakter de değil.
Toby Fox dedi: Güvenilir. Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Apex 3 TKL kullanıyorum şuan aşırı alışkanlık olduğu için özelliği arıyorum. Sanırsam klavye Türkçe karakter de değil.