HoffleWads
Uzman
Bütçem şu anlık 2000 TL en fazla 2500 TL'ye çıkarım. Mouse ve kulaklık alacağım FPS oyunları oynuyorum genelde. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
M3 Pro sorunlu maalesef. M3S Pro ona nazaran daha iyi.![]()
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Galax Sonar 01 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Sonar 01 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax Sonar 01 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 498,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sonar 1 ile M3S Pro/VXE R1 Pro Max olabilir.
M3 Pro'da şimdiye kadar hiç sorun görmedim.M3 Pro sorunlu maalesef. M3S Pro ona nazaran daha iyi.
BQ sorunu mevcut.
Hocam önerecebileceginiz ucuz ve sorunsuz mouse var mı öyle çok özellik olmasına gerek yok çevirirken takilmasin yeter.
Bir de H2002p nasıl.