Oyun, yazılım ve sanal işletim sistemleriyle sıkıntı yaşamayacağım bir sistem arıyorum. Yapay zeka özellikleri ve olabildiğince sorunsuz bir deneyim sunduğu için Nvidia ekran kartı olmasını istiyorum. Bu durumda ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20000
Bütçeniz artıyor mu?Oyun, yazılım ve sanal işletim sistemleriyle sıkıntı yaşamayacağım bir sistem arıyorum. Yapay zeka özellikleri ve olabildiğince sorunsuz bir deneyim sunduğu için Nvidia ekran kartı olmasını istiyorum. Bu durumda ne önerirsiniz?
Ne kadar?
En fazla ne kadar artar?
babaci
Üstün
Şunu alabilirsin. Bakıyorum daha iyisini bulursam atarım yine.
www.sinerji.gen.tr
Sinerji Yiezy Ryzen 9 9950X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 3X OC 12GB RTX4070 Super [Cemal Can Canseven]
Sinerji Yiezy Ryzen 9 9950X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 3X OC 12GB RTX4070 Super [Cemal Can Canseven] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
3000.
babaci
Üstün
Hocam monitörün var mı? Kasa için 3000 TL artıyorsa bütçe daha iyisi bulunur zaten.
Monitörü ayrı alacağım. Kasaya bağlı olarak verebilirim.Hocam monitörün var mı? Kasa için 3000 TL artıyorsa bütçe daha iyisi bulunur zaten.
Aşağıdaki sistemi almak mantıklı mı? Değilse daha da bütçeyi artıramam aynı bütçede önerebilir misiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347