2000TL Kulaklık önerisi

Bütçe
2000-2200
Kafaüstü oyuncu kulaklığı arıyorum. Sadece oyun ve müzik için kullanacağım. Tavsiye edebileceğiniz kulaklıklar var mıdır? Şu ana kadar Blackshark V2X düşündüm. Mikrofon olsun bu arada.

Kafaüstü oyuncu kulaklığı arıyorum. Sadece oyun ve müzik için kullanacağım. Tavsiye edebileceğiniz kulaklıklar var mıdır? Şu ana kadar Blackshark V2X düşündüm. Mikrof2on olsun bu arada.
Normalde hiç onermemde şu an Cloud2 2200 TL olması lazım V2X'ten iyidir.

Kulaklariniz buyuk demek daha dogru olur.

Bu arada Cloud Core HS65'den daha sıkı bir kulaklik. HS65'i kullanamayan Cloud Core'de ölür.
@519 Hocam HS65'in kablosu sıkıntı yaratır mı? Şüphesiz alacaktım fakat kablosu hemen yıpranabilecek bir şeye benziyor. Teşekkürler.

Kulakligi ozensiz kullanirsaniz sorun olabilir cunku en niyahetinde kablo orgulu degil. Ben tesekkur ederim.

HS65 icin butce artirmaniza gerek yok. Zamaniniz varsa tekrar indirime girmesini bekleyebilirsiniz.

V2X'i önerir misiniz?

Pek onermem. Su modeli geri indirimlerle 1500 bandina cekebilirseniz guzel olur. Nays 200 TL geri odeme veriyor.

Core'yi rahat kullanabilmeniz icin kafanizin nispeten kucuk olmasi gerekli. Eger kafam buyuk, ikinci el dusunmuyorum ve zamanim da yok diyorsaniz geriye Cloud II ve V2 X kaliyor. Berbat bir sey olsa da kotu vs kotu karsilastirmasinda kazanan yine kotu olur. İkisi arasindan Cloud II oneririm. Kotunun iyisi diyelim onun icin de.

Çok teşekkürler.

İfadeler: 519
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…