Bütçe
2000

Colonell

Uzman
Oyun oynarken ve ders çalışırken kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Bütçem 2.000 TL ancak kulaklık gerçekten benim ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılayıp uzun süreli idare edecek ise 2500'a çıkartabilirim. Bluetooth ve ses yalıtımı güzel olsun ve ders için kullanacağımdan kaynaklı uzun süreli kullanımı mümkün olsun. Aradığım özellikler de bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anker Q30 düşünebilirsiniz. Fiyatı 2000-2500 arasında oluyor genelde.

Lakin bu bütçede alacağınız herhangi bir Bluetooth kulaklıktan düzgün bir oyun performansı beklemeyin.

Tam olarak nasıl bir ses arıyorsun. Bas mı seviyorsun tiz mi yoksa mid mi? Mesela arkadaşın önerdiği Anker Q30'u 3 sene kullandım o fiyata alabileceğin iyi bir kulaklık. Hiç ata binmediysen bu kulaklık eşek gelmez. Kulaklığın kötü yanlarına gelirsem: Sesi fullersin ama yine de az gelir kulak sağlığı için sınırlandırmışlar. Sana az gelir ama dışarı iyi ses verir. Küçük bir kulağın yoksa kulakların 1-2 saat sonra acımaya başlar. İyi tarafları ise: Pil ömrü güzel, hızlı şarj oluyor. Gürültü önlemesi fiyatına göre çok iyi.

Ben o zamanlar BF1 oynuyordum atmosferi iyi hissettiriyordu ama rekabetçi oyunlarda kullanmıyordum. Çoğunlukla hikayeli oyunlarda takılıyorsan üzmez. Oyun senin için çok ön planda değilse alabileceğin bir kulaklık. Ekolayzır ayarlarını kurcalarım dersen müzik dinlemeyi keyifli hala getirebilirsin. Hor kullanmazsan uzun süre de götürüyor. Bendekinin sol tarafı bayağı kırık bantla tutturdum hala çalışıyor ara sıra hoparlör olarak kullanıyorum.

Bir de bu fiyat aralığında bir seçim yapman lazım. Ya çok iyi bir şekilde oyun ihtiyacını karşılayacak ya da günlük hayatta işini görecek. Çünkü diğer türlü hep o kulaklığın yetememesini fark ediyorsun.