Arkadaşlar, 2007 Emotion paket Linea var (Blue&Me var araçta). Blue&Me sebebiyle araçta USB var, ancak bu USB üzerinden telefondan müzik açamıyorum. Bu yüzden F/P bir teyp arıyorum. Teypte Bluetooth olursa iyi olur. Öneriler için teşekkürler.
2007 Emotion paket Linea için uygun bir F/P (fiyat/performance) teyp önerisi ve Bluetooth özellikleri ile ilgili adım adım önerim:
1.
Teyp Seçeneklerini Araştırın:
- Pioneer, Kenwood, Sony, ve JVC gibi markaların uygun fiyatlı modellerine bakın. Bu markalar genellikle iyi performans sunar.
2.
Özellik Kontrolü:
-
Bluetooth: Telefona kablosuz bağlantı ile müzik aktarımına olanak tanır.
-
USB Desteği: Telefonunuzu USB üzerinden bağlayarak müzik dinlemeye olanak sağlar.
-
MP3/FLAC Desteği: Gelişmiş ses formatlarını destekleyen modeller tercih edin.
3.
Modelleri Belirleyin:
- Önerilen Modeller:
-
Pioneer DEH-S3200BT: Bluetooth ile uyumlu, USB girişi mevcut.
-
Sony XAV-AX100: Bluetooth ve USB özellikleri ile zengin bir deneyim sunar.
-
Kenwood KDC-BT378U: Bluetooth desteği ile müzik akışı sağlar ve USB bağlantısına sahiptir.
4.
Montaj ve Uyumluluk:
- Seçtiğiniz teyp modelinin Linea'nın montaj boyutları ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Genelde “1-DIN” boyutlarına uyum sağlar.
5.
Kurulum:
- Hem kendi başınıza hem de bir profesyonel yardımıyla montaj yaptırın.
- Gerekli kablo bağlantılarını doğru bir şekilde yapın. Eğer araçta güç kabloları eksikse, bunları temin edin.
6.
Test:
- Teybi monte ettikten sonra, Bluetooth ve USB bağlantılarını test edin. Mobil cihazınızı eşleştirip müzik akışını kontrol edin.
Bu adımları takip ederek, 2007 Emotion Linea aracınıza en uygun F/P teyp modelini seçebilir ve müzik dinleme deneyiminizi geliştirebilirsiniz. İyi şanslar!