Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Ben bu arabaya aşık oldum. Aşırı lüks ve klas duruyor. 4x4 üstelik. Fiyatı çok uygun, 650.000 TL bandında bulunabiliyor. Sizce alınır mı? Yakıt konusunda aşırı üzer mi (biraz üzerse sıkıntı yok😀 )? Alındıktan sonra 150.000 TL masraf yapılsa temizlik/tamir/yenileme için 5 yıl sorunsuz götürür mü? Tek sıkıntı şu: Araba benimle yaşıt.

Örnek ilan:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğusu alınmaz, has bir KIA'cı olarak diyorum. Sorento'ların bakımsızı çok baş ağrıtır.

Alındıktan sonra 150.000 TL masraf yapılsa temizlik/tamir/yenileme için 5 yıl sorunsuz götürür mü? Tek sıkıntı şu araba benimle yaşıt.
Böyle mantık olur mu hocam allasen? 150.000 TL masraf ettim mi diyeceksin satarken. Vazgeç bu sevdadan, mazot 77 TL yahu..

Bakın Sorento dolu arabadır, konforlu arabadır, gerçekten güzel hissettirir ama memlekette bu araçlara iyi bakılmadı. Nasıl olsa Uzak Doğu dediler, harhur bindi sahipleri. Geldiğimiz noktada gerçekten garaj arabası olup da kilometresi düşük değilse kesinlikle alınmamalı. Sorento sağlam bir arabaydı, ta ki 10 yaşına gelip de Türk ustalarımızla tanışana kadar.

Son düzenleme:
Çoğusu alınmaz, has bir Kia'cı olarak diyorum. Sorento'ların bakımsızı çok baş ağrıtır.

Böyle mantık olur mu hocam allasen? 150.000 TL masraf ettim mi diyeceksin satarken. Vazgeç bu sevdadan, mazot 77 TL yahu.

Bakın sorento dolu arabadır, konforlu arabadır, gerçekten güzel hissettirir ama memlekette bu araçlara iyi bakılmadı. Nasıl olsa Uzak Doğu dediler, harhur bindi sahipleri. Geldiğimiz noktada gerçekten garaj arabası olup da kilometresi düşük değilse kesinlikle alınmamalı. Sorento sağlam bir arabaydı, ta ki 10 yaşına gelip de Türk ustalarımızla tanışana kadar.

Vardı bir hayalimiz... Motor yolda giderken yere bile düşebilir o zaman. İkinci elde olabildiğince yeni yıla yönelmek zorunda kaldık ustalarımız saolsun.

Şu anda 2008 kullanıcısı olarak söylüyorum 750 bin TL altındaki sorentolara pek yanaşmaya gelmez attığınız ilandaki araçtada ESP arızası mevcut kronik bir arıza fakat mesela basit şekilde çözülen tek parçayı değiştirdiğinizde çözülecek bir sorun büyük sorunları yok zaten kronikleri ve çözümleri belli 2 adet aldık bakımlı araçlar denk geliyor zaten anlaşılıyor ama bakımlı araç galeride bu fiyata olmaz diye düşünüyorum ve sahibinden almak daha mantıklı çok keyifli tavsiye ediyorum ve yakıt da abartıldığı kadar değil eski kasalar için olabilir bu söylemler