Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Nederland
2010'lu yıllarda Facebook üzerinden bir tane FPS oyunu oynuyordum. CS 1.6'da Assault haritasındaki konteynerlere benzeyen bir grup konteyneri olan bir map falan vardı, ada olan bir map vardı, 6-7 katlı bir tapınak mapi vardı, lab mapi vardı, uzay boşluğunda vs atıyorduk falan. Genellikle deathmatch moduyla öne çıkan bir oyundu. Cheat Engine ile hile falan yapıyorduk. Klanlar vardı. AWP ve MSR gibi keskin nişancı tüfekleri vardı, garip gurup sopalar falan vardı bıçak yerine. Hareketli akan bir oyundu, sonra Steam'e de çıktı diye hatırlıyorum. Araştırdım ama bulamadım, bilen var mı?

Çözüm
Uberstrike?

Map tarifleri ve tüfek isimleri uyuşuyor. Diğerlerine pek bakmadım.
Değil. Critical Ops çok farklı gözüküyor benim hatırladığımla alakası yok gibi. Ayrıca araştırdığım kadarıyla alpha sürümü 2015'te çıkmış, benim 2010'lu yıllardan kastım 2010-2011 civarları.
Red Crucibal: Firestorm sallayayım bir de, her ne kadar tanımlara pek uymasa da. Bir de Bravo Storm'a bakın bakalım.

Red Crucibal: Firestorm sallayayım bir de, her ne kadar tanımlara pek uymasa da. Bir de Bravo Storm'a bakın bakalım.
Bravo Storm değil hocam. Red Crucible'de tank var ben hiç tank kullandığımı hatırlamıyorum ona da pek ihtimal veremedim açıkçası.