cdmac

Uzman
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Bey, kurulumu yaparken EFI'yi hard diske kurmamış olabilirim hatırlamıyorum ama Sonoma'yı açarken OpenCore yüklediğim resimdeki gibi hard diske EFI kurayım mı diye soruyor işlemleri yapıyorum ama yine hard diske kurmuyor EFI dosyalarını buradan kurtarabilir miyim yoksa baştan mı kurmam lazım?

çizim.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Open core ile Sonoma yı baştan kurdum ve sorun düzeldi.

Open core ile kurulan Sonoma da orijinal montereye göre görüntü kalitesi ve ses kalitesi bir tık düştü benim iMac te.

Open core yi deneme sebebim ise kullanmış olduğum iMac te bir sorun var ve maalesef nedenini tam tespit edemedim. Belli belirsiz zamanlarda okuma ve yazma hızı nerdeyse %90 oranında düşüyordu montereyde ama windows 10 gayet güzel çalışıyordu.

Open core ile kurduğum Sonomada şimdilik orantısız okuma yazma hızı düşüşü düzelmiş gibi görünüyor.

Herkese iyi bayramlar.

Recep Bey, Open Core ile kurulan Sonoma da Mouse Fix uygulaması çalışmadı uygulamanın yönlendirmesi ile terminalden kod girdim ve uygulama bu şekilde çalıştı. Şimdi de Spotify' ın web sürümünde şarkı çalmıyor bir öneriniz var mı?

Recep Bey, Open Core ile kurulan Sonoma da Mouse Fix uygulaması çalışmadı uygulamanın yönlendirmesi ile terminalden kod girdim ve uygulama bu şekilde çalıştı. Şimdi de Spotify' ın web sürümünde şarkı çalmıyor bir öneriniz var mı?

Son düzenleme: