Çözüldü 2015 MacBook Pro Big Sur'a güncelleme esnasında yeniden başlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Disk modeli nedir? non-Apple ve SATA SSD olması sorun çıkarabilir. Catalina ve Big Sur arası AHCI için bir köprü. Hız yüzünden yaşanmaz. Yükleyici günlüğünü bi' paylaşın isterseniz.
MacBook cihazınızın tam modeli nedir? Şu ana kadar herhangi bir Apple veya benzeri kaynaktan yola çıkarak bir çözüm yöntemi denediniz mi?

MacBook cihazınızın tam modeli nedir? Şu ana kadar herhangi bir Apple veya benzeri kaynaktan yola çıkarak bir çözüm yöntemi denediniz mi?
2015 MacBook Pro Early. Sorunumu internette arattım ama herhangi bir çözüm bulamadım.

Son 2 gündür macOS’i harici ve okuma yazma hızı 250mb civarında olan bir sata ssd’den çalıştırıyorum. Okuma yazma hızı yetersiz gelmiş olabilir mi? Daha önce böyle bir şeye tanık oldunuz mu? @tarko

Son düzenleme:
Disk modeli nedir? non-Apple ve SATA SSD olması sorun çıkarabilir. Catalina ve Big Sur arası AHCI için bir köprü. Hız yüzünden yaşanmaz. Yükleyici günlüğünü bi' paylaşın isterseniz.

Çözüm
Mac hala güncelleme ekranında ve gücü kesersem Catalina’ya da erişemem diye tahmin ediyorum. Bu durumda yükleyici günlüğünü sizle nasıl paylaşabilirim? @tarko

Harici bir HDD ile denesem çözülebilir mi? @tarko

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Yükleyici günlüğüne yükleme esnasında menü bar'dan ulaşıyorsun böylece neden ETA glitch olduğunu öğrenmiş oluyoruz.

Yükleyici günlüğüne yükleme esnasında menü bar'dan ulaşıyorsun böylece neden ETA glitch olduğunu öğrenmiş oluyoruz.
Yeni SSD ve Mac'e takmak için dönüştürücü aldım, Pazartesi elime ulaşacak. Taktıktan sonra aynı sorun devam ederse bilgilendireceğim.

SSD'yi taktım ve Monterey'i sıkıntı olmadan kurdum. Apple ile yaptığımız konuşmalarda bu durumun SATA SSD ile ilgili olmadığını söylemişlerdi fakat sorun SATA SSD'de imiş. @tarko size yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…