Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mete01

Üstün
Merhaba. Daha yenilerde MacBook kullanmaya başladım. Şu an laptopta anlamlandıramadığım bir şey oluyor ama neden kaynaklandığını bilmiyorum. Netflix'te tam ekranda bir şeyler izlerken ekran bir anda beyazlayıp geri rengine dönüyor. Yalnızca Netflix'te olduğunu belirteyim.
Prime Video, YouTube ve BluTV'de olmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Laptop: MacBook Pro Early 2015 i5 8+256 macOS Monterey 12.7.3

Çözüm
Aynı model özelliklerde mbp kullanıcısıyım bunun çözümü var.
Sistem Tercihleri/Erişilebilirlik/Ekran/İmleç/Yerini belirlemek için fare imlecini salla.
Ben de yaşamıştım böyle çözmüştüm.

Evet dediğiniz adımları takip ettim ve fare imlecini salla seçeneğini kapatınca ekrandaki o bir anda gelen beyazlaşma gelmemeye başladı teşekkürler.

Bu arada arkadaşlar mouse otomatik sallamayı kapatırsanız geçici çözüm oluyor 1 saat sonra tekrar oluyordu. Otomatik parlaklığı kapatınca her şey düzeliyor.
Aynı model özelliklerde MBP kullanıcısıyım bunun çözümü var.
Sistem Tercihleri/Erişilebilirlik/Ekran/İmleç/Yerini belirlemek için fare imlecini salla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı model özelliklerde MBP kullanıcısıyım bunun çözümü var.

Tamam o halde ilk bunu deneyeyim.

Sürücü sorunu olabilir. Dilerseniz oclp ile Ventura, hatta Sonoma bile yükleyebilirsiniz:

Olmadı böyle sürüm yükseltmesi yapayım.
Teşekkür ederim :)

Aynı model özelliklerde mbp kullanıcısıyım bunun çözümü var.

Evet dediğiniz adımları takip ettim ve fare imlecini salla seçeneğini kapatınca ekrandaki o bir anda gelen beyazlaşma gelmemeye başladı teşekkürler.

Bu arada arkadaşlar mouse otomatik sallamayı kapatırsanız geçici çözüm oluyor 1 saat sonra tekrar oluyordu. Otomatik parlaklığı kapatınca her şey düzeliyor.

Son düzenleme:
Çözüm