Lock Up

Yetkin
Önceki kullandığım 2012 model 1.4 Opel Corsa'yı sattım üstüne de birikimimden ekledim. Şu aracı almak istiyorum, yaşı gereği kilometresi 150-200 bin arası değişiyor. Bana Passat veya SuperB önerenler de var ama ben bu aracı alıp 3-4 yıl kullanmak istiyorum.

Fiyatını hak eden bir araç mı?

Son düzenleme:
Önceki kullandığım 2012 model 1.4 Opel Corsa'yı sattım üstüne de birikimimden ekledim. Şu aracı almak istiyorum, yaşı gereği kilometresi 150-200 bin arası değişiyor. Bana Passat veya SuperB önerenler de var ama ben bu aracı alıp 3-4 yıl kullanmak istiyorum.

Alınır mı?

Passat kullandım, A6, SuperB kullandım. Kesinlikle bu fiyata SuperB çok iyi bir araç. Ha, tip ve duruş olarak dışarıdan bakarsan A4 daha iyi ama iç dizayn daha yeni kasa olacağından SuperB daha iyi olur. Çok hoşuma gitmişti, 2020 model bir SuperB vardı, öneririm. 100.000 Km'den sonra Audi üzer mi, o kadarını bilemem ama ben öyle kilometrelerde araç almazdım. 80.000'i görünce satarız biz.

Quattro sistemi çok üstün bir sistem kışın bambaşka deneyim yaşatır size. Ancak yaşadığınız yerde çok kar yağmıyorsa, çok dik yokuşu olan yerlerde yaşamıyorsanız, Quattro Audi almaya çok da gerek yok gibi. SuperB bu daha iyi olur D segmenti için. Şayet A4 değil de A6 alacağım deseydiniz zaten A6 önerirdim bende size A6, E segment araç çünkü.

Geniş bagaj hacmi, sportif tasarım, üstün güvenlik sistemleri ve sürücü dostu Simply Clever detayları nedeniyle benim tercihim SuperB olur. 2022 model Skoda Kamiq (premium) kullanıcısıyım. Çok başarılı bir araç ve aracın her noktasında Skoda kalitesi hissediliyor. 1.5 TSI motorları her isteğinizi karşılıyor.

Selamlar, iyi bir DSG şanzıman ustası araştırmanızı tavsiye ederim şimdiden.

Ben anlamıyorum, VAG grubunun kronik DSG problemi var. Birçok insan bu sorun nedeniyle mağdur edilmesine rağmen bu araçlar halen nasıl bu fiyatlara satılabiliyor.