2018 GOTY kimin hakkıydı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rogue
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 480
  • Etiketler Etiketler
    goty

2018 GOTY kimin hakkıydı?

• RDR 2

• GoW 2018

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Rogue

Uzman
Sizce 2018 yılının GOTY ödülü kimin hakkıydı? GoW'u çok sevsem de RDR 2'nin hakkıydı bence.

Bana hitap etmeyen iki oyun bana kalsa Celeste derdim ama ikisi arasından GoW 2018'i öyle böyle bitirebildim ve Valkyrie savaşları gibi bölümlerde cidden zevk aldım ama RDR 2'yi söve söve ve kıymetli saatlerimi ziyan ederek oynamış gibi hissettim. Hala acaba kaçırdığım bir şey var mı diye düşündüğüm zaman oyunun başındaki 3 saatlik kağnı sekansı ve hiçbir şekilde kullanıcıyı ödüllendirmeyen harita dizaynı aklıma geliyor, midem ekşiyor. O yüzden GoW hak ederek kazandı diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de oynamamışken dıştan görünüş ve mitoloji hayranlığım yüzünden o dönem GOW diyordum, ikisini de bitirdikten sonra ise RDR2 diyorum.

2 Oyunu da bayıla bayıla oynadım ancak ben RDR2'yi daha çok sevdim. GOTY awardları da umurumda değil zaten resmi bile değil, bana kalsa Detroit Become Human kazanmalıydı.

Spiderman'in hakkıydı oynadığım en iyi oyundu!
2018 bayağı dolu geçmiş he şampiyonlar ligi gibi. Ama RDR 2 ayrı bir seviyeydi bence. RDR 2 ve diğer oyunlar diye ayırmak lazım bu oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…