serhatmorgan
Uzman
Ben susuyorum PP konuşsun.
2015 ve 2011 kimlerin hakkıydı?2018 bayağı dolu geçmiş he şampiyonlar ligi gibi. Ama RDR 2 ayrı bir seviyeydi bence. RDR 2 ve diğer oyunlar diye ayırmak lazım bu oyunu.
Witcher 3 ve Uncharted 3. Batman de güzeldi ama.
Benim 2015 ve 2011 favorim Batman, çok underrated kaldılar.Witcher 3 ve Uncharted 3. Unncharted 3 exclusive olmasaydı alırdı GOTY'İ. Batman de güzeldi ama.
Arkham Knight'ı unuttum bak ama Witcher 3 varken alması zordu.Benim 2015 ve 2011 favorim Batman, çok underrated kaldılar.
Arkham Knight'ı unuttum bak ama Witcher 3 varken alması zordu.
Kullanıcılar oyluyor. RDR2 26 Ekim 2018'de çıktı. Adaylar kasımda açıklanıyor. bir ayda kaç kişi oynamış olabilir oyunu ve oy kullansın. GOW Nisan'da çıkmıştı. Daha çok kişi oynadı. Bundan ibaret konu.Sizce 2018 yılının GOTY ödülü kimin hakkıydı? GoW'u çok sevsem de RDR 2'nin hakkıydı bence.
Oyuncu oyları TGA'nın sadece %10'unu kapsıyor, %90 karar hala daha oyun basınında. Oyun basınına oyunlar daha erken gidiyor yani çoğu oynamıştır büyük ihtimalle, ona rağmen nasıl GoW kazanıyor bilmiyorum artık ancak sebebin bu olduğunu düşünmüyorum.Kullanıcılar oyluyor. RDR2 26 Ekim 2018'de çıktı. Adaylar kasımda açıklanıyor. bir ayda kaç kişi oynamış olabilir oyunu ve oy kullansın. GOW Nisan'da çıkmıştı. Daha çok kişi oynadı. Bundan ibaret konu.
Kullanıcılar oyluyor. RDR2 26 Ekim 2018'de çıktı. Adaylar kasımda açıklanıyor. bir ayda kaç kişi oynamış olabilir oyunu ve oy kullansın. GOW Nisan'da çıkmıştı. Daha çok kişi oynadı. Bundan ibaret konu.
Kayırma da olabilir. Astro Bot'a da en iyi oyun ödülü verildi sonuçta