moneymoon

Yetkin
Başlıktaki gibi sorum: Eğer 2018 Pro'yu alırsam 512 GB depolama ile alacağım, Air 5'i alırsam 64 GB depolamayla alacağım. Cihazların diğer farkları işlemci, Face ID/Touch ID ve 120 Hz panel diyebilirim. Sizce hangi cihaz daha makul olur? iPadOS 26'yla Stage Manager desteğine iki cihaz da sahip ancak yalnızca M serisi işlemciler ikinci monitör desteğine sahip. Büyük ihtimalle 2018 Pro'nun son güncellemesi olacak bu güncelleme ve baktığımızda daha zayıf bir SoC'ye sahip. Bunun için biraz fikirlere ihtiyacım var.

Stabil kullanıcı isen 2018 tavsiye ederim. 2017 12.9 İpad pro var bende skor olarak falan kıyaslamıyorum zaten ama kullanım açısından çok daha keyifli ve önde. Sıfır ipad air yerine ikinci el ipad pro tavsiye ederim. Yılı yükseltebilirsen daha iyi olur mesela 2020 iPad pro gibi.

Yılı yükseltmekle uğraşmadım 2018 iPad Pro'yu aldım almamdaki en büyük sebepte yüksek depolama ve FaceID sensörü oldu zaten çok ağır bir kullanımım olmayacak şuanki tabletimden daha düşük depolamalı bir cihaza (128GB iPad 6) geçmekte istemedim ayriyeten bütçe arttırmakta istemedim öyle olunca zaten stabil şekilde kullanacağım işimi görür diye düşünüp iPad Pro'yu aldım. Yinede yorumda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.