fthltn

Üyecik
Merhaba arkadaşlar, 2019 MacBook Pro alınır mı? i9 işlemcili olan modellerden bahsediyorum, 16 inç olanlar. Bunlarda güncelleme ne kadar daha devam eder bilgisi olan var mıdır?

Bana kalırsa alınır, hâlâ çok iyi makineler. Güncelleme konusunda, en son macOS sürümü olan macOS Sequoia 2018 model Pro'lara bile geldi. Yani 2019 model Pro'lar uzun bir süre daha güncelleme alacak gibi duruyor. Destekleri kesilse bile Intel işlemci kullanmaları sayesinde 3. parti bir şekilde sürümleri yükseltilebilir diye düşünüyorum.

i9’lu MacBook Pro’yu 2020 yılında kullanıyordum. O zamanlar iyiydi ama artık değil. Bana kalırsa Intel’li model alınmaz artık. En aşağı M1 bakmalısın.

Alınmaz hocam. Neden alınmaz derseniz hemen açıklayayım. Bende hem MacBook Pro 2019 hem MacBook Air M1 vardı. MacBook Air çok çok daha hızlı çok daha uyumlu her şey yükleniyor ama Windows yüklenmiyor. Şarj süper gidiyor. MacBook Pro ise macOS içerisinde çok yavaş kalıyor. Artık adamlar Intel'den iyice çıktığı için artık çoğu şey kullanılamıyor. Sizin için önemli olan şarj ve performans ise M serisi çipe sahip olan MacBook alın ama performans, oyun vb. ise Windows cihaz alın.

Merhaba arkadaşlar, 2019 MacBook Pro alınır mı? İ9 işlemcili olan modellerden bahsediyorum, 16 inç olanlar. Bunlarda güncelleme ne kadar daha devam eder bilgisi olan var mıdır?

Şu an MacBook Air M2 kullanıcısı olarak yorum yapıyorum, Intel artık gücünü yitirmiş durumda, m1'li veya daha üst modellere yönelmeni tavsiye ederim, içine Windows kurmak istersende (bazı işler için) Parallels'den başkası yalan.

Alınmaz hocam. Neden alınmaz derseniz hemen açıklayayım. Bende hem MacBook Pro 2019 hem MacBook Air M1 vardı. MacBook Air çok çok daha hızlı çok daha uyumlu her şey yükleniyor ama Windows yüklenmiyor. Şarj süper gidiyor. MacBook Pro ise macOS içerisinde çok yavaş kalıyor. Artık adamlar Intel'den iyice çıktığı için artık çoğu şey kullanılamıyor. Sizin için önemli olan şarj ve performans ise M serisi çipe sahip olan MacBook alın ama performans, oyun vb. ise Windows cihaz alın.
Aslında genel olarak tasarım için olacak yani photoshop, illustratör bu tarz programlar.