EmirBey Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 105 Beğeniler 79 6 Aralık 2025 #1 Kendisine sürekli kötü davranılan bir adamın nasıl suç makinesi haline geldiğini anlatıyor. Esasında derin bir film. Ağzı kaba olan, küfür ve hakaret olmadan iki kelime konuşamayan insanlarla ve saçma iş, saçma ekonomik düzenle iç içeyiz.
Kendisine sürekli kötü davranılan bir adamın nasıl suç makinesi haline geldiğini anlatıyor. Esasında derin bir film. Ağzı kaba olan, küfür ve hakaret olmadan iki kelime konuşamayan insanlarla ve saçma iş, saçma ekonomik düzenle iç içeyiz.
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 6 Aralık 2025 #2 Ekim ayında izlemiştim, 1 ay etkisinden çıkamadım. Kötü insanların aslında kötü doğmadığını, onları toplumun kötü yaptığını anlatan en iyi film.
Ekim ayında izlemiştim, 1 ay etkisinden çıkamadım. Kötü insanların aslında kötü doğmadığını, onları toplumun kötü yaptığını anlatan en iyi film.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 6 Aralık 2025 #3
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 6 Aralık 2025 #4 İzlemedim bilmiyorum, izlersem yazarım.
KS KS EmirBey Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 105 Beğeniler 79 6 Aralık 2025 #5 Stardew Valley dedi: İzlemedim bilmiyorum, izlersem yazarım. Genişletmek için tıkla... Filmi biraz önce izledim.
Stardew Valley dedi: İzlemedim bilmiyorum, izlersem yazarım. Genişletmek için tıkla... Filmi biraz önce izledim.
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.675 Çözümler 12 Beğeniler 2.599 6 Aralık 2025 #6 Olmuş bir Joker'i canlandırmak zordur, ama Joker'in oluşma aşamasını canlandırmak daha da zordur. Harika bir filmdir.
Olmuş bir Joker'i canlandırmak zordur, ama Joker'in oluşma aşamasını canlandırmak daha da zordur. Harika bir filmdir.
Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.742 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 6 Aralık 2025 #8 Bence film tarihindeki en iyi karakter gelişimini anlatan film. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2025
ysffbulut Yetkin Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 476 Çözümler 2 Beğeniler 298 6 Aralık 2025 #9 Sinemada izlemiştim mükemmeldi.
KS KS EmirBey Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 105 Beğeniler 79 6 Aralık 2025 #10 tap dedi: Beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Psikolojik, toplumsal ve felsefi derinliği var. Glade dedi: Bence film tarihindeki en iyi karakter gelişimini anlatan film. Genişletmek için tıkla... Joker'in muzdarip olduğu toplum bizde de yok mu? Dışarıda ağzında küfür olan insanlar, saçma iş düzeni, saçma hayat ve toplumsal düzen... Uranos dedi: Ekim ayında izlemiştim, 1 ay etkisinden çıkamadım. Kötü insanların aslında kötü doğmadığını, onları toplumun kötü yaptığını anlatan en iyi film. Genişletmek için tıkla... Joker'in sıkıntısı olan toplumsal düzen ve insanların aşağılayıcı davranışları bizde de yok mu ki...
tap dedi: Beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Psikolojik, toplumsal ve felsefi derinliği var. Glade dedi: Bence film tarihindeki en iyi karakter gelişimini anlatan film. Genişletmek için tıkla... Joker'in muzdarip olduğu toplum bizde de yok mu? Dışarıda ağzında küfür olan insanlar, saçma iş düzeni, saçma hayat ve toplumsal düzen... Uranos dedi: Ekim ayında izlemiştim, 1 ay etkisinden çıkamadım. Kötü insanların aslında kötü doğmadığını, onları toplumun kötü yaptığını anlatan en iyi film. Genişletmek için tıkla... Joker'in sıkıntısı olan toplumsal düzen ve insanların aşağılayıcı davranışları bizde de yok mu ki...