Yer
Dell Precision 620MT (Win98)
Geçen sene o kadar Beyaz Show TV8'de başlayacak diye O Ses Türkiye'de Beyazıt Öztürk açıkladı ama onun yerine Kanal D'de başka bir yarışma ile başlayacak... Sizce eskilerin cuma gecelerini tutar mı? Sizin yorumunuz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse eski Beyaz Show'u özlemedi aslında. Hepimiz mülteci olmayan, sakin ve orta halli ekonomisi olan, en önemlisi; AKP'siz bir Türkiye'yi özledik. Bu sebeple tutmayacağını düşünüyorum. Hangimiz artık televizyon açıp yarışma veya dizi izliyor ki?

En son TV'yi 5 sene önce falan açtım herhalde. İzleyeceğim bir dizi olursa da internetten takip ediyorum genelde. Evde süs niyetine duruyor...

İnternet mi yok hocam TV'de? Veya görüntüsü mü kötü? Eskiden ben de öyleydim yeni TV alınca haftada 2 3 açıyorum en az.

Geçen sene o kadar Beyaz Show TV8'de başlayacak diye O Ses Türkiye'de Beyazıt Öztürk açıkladı ama onun yerine Kanal D'de başka bir yarışma ile başlayacak... Sizce eskilerin cuma gecelerini tutar mı? Sizin yorumunuz nedir?

Hayatta tutmaz. Bu ülkede en son tutan şey Kurtlar Vadisi'ydi, daha başka bir şey tutmaz.

İnternet mi yok hocam TV'de? Veya görüntüsü mü kötü? Eskiden ben de öyleydim yeni TV alınca haftada 2 3 açıyorum en az.

Vestel marka hocam ekranı falan 10 numara büyük cihaz ama eski nesil, TV box almak gerekiyor. Aklımda hep almak var aslında iyi olur da şu an piyasası çok arttı.

Vestel marka hocam ekranı falan 10 numara büyük cihaz ama eski nesil, TV box almak gerekiyor. Aklımda hep almak var aslında iyi olur da şu an piyasası çok arttı.

Paranız yoksa TV box yerine USB'ler vardı diye biliyorum, TV'ye bir şekilde internet falan getiriyor uygulama kurduruyordu. TikTok'ta görmüştüm.

Merak ve nostalji sayesinde iyi bir başlangıç yapar gibi geliyor bana format tutarsa uzun vadede de izlenir. Başlama ihtimali yüksek görünüyor gibi sanki.

Son düzenleyen: Moderatör: