Josuke Higashikata
Çalışkan
İzlemeden eleştiri yapmamak lazım bence. Evet bence de kötü ama belki siz seveceksiniz. Mesela ben brbadin 3.sezonunu sevmem ama baktığımda puan yüksek. Hep tutmuyor fikirler.
Diziyi izledim ve sevdim zaten, hayal kırıklığına uğrattığı kısım ise beklentimi karşılayamaması oldu, bu yüzden de yarım bıraktım. Yıllar içinde artan abartılar ve hypelar yüzünden kendimi çok çok bomba gibi bir şeye hazırlamıştım, olmadı. İyice unuttuktan sonra geri dönmeyi planlıyorum zaten okuduysanız.İzlemeden eleştiri yapmamak lazım bence. Evet bence de kötü ama belki siz seveceksiniz. Mesela ben brbadin 3.sezonunu sevmem ama baktığımda puan yüksek. Hep tutmuyor fikirler.
Finalden bahsediyorum yarısında bırakma kısmını okudum.Diziyi izledim ve sevdim zaten, hayal kırıklığına uğrattığı kısım ise beklentimi karşılayamaması oldu, bu yüzden de yarım bıraktım. Yıllar içinde artan abartılar ve hypelar yüzünden kendimi çok çok bomba gibi bir şeye hazırlamıştım, olmadı. İyice unuttuktan sonra geri dönmeyi planlıyorum zaten okuduysanız.
Finalden bahsediyorum yarısında bırakma kısmını okudum.
Re: Zero. Dizi olarak bunu söyleyebilirim. Film olarak ise Harry Potter'ın son 2 filmi.
Re Zero bir kitap uyarlaması tıpkı Harry Potter gibi. Harry Potterın ilk kitabı bitirdikten sonra ilk filmini izlemiştim ve kitabın yarıdan fazlası filmde yoktu. Benzer durum Re Zeroda da var. Re Zeronun ilk 12 13 bölümü nerdeyse kitapla birebir uyarlama ama sonradan bayağı bi atlanan çıkarılan yer oluyor. Çünkü bir cilt ortalama 230 240 sayfa ve şu an 43. cilt yayınlanmış durumda hala da devam ediyor.Re: Zero. Dizi olarak bunu söyleyebilirim. Film olarak ise Harry Potter'ın son 2 filmi.