Ben diziyi devamlı takip ettiğim için çok fazla teori gördüm, gerek mantıklı gerek mantıksız. Ki gördüğüm 1-2 tanesi tuttu zaten. Çok kötü teoriler görüp kendimi onlara göre hazırladığım için en azından 7/10 verebilirim. Tabii ki berbat bir final sezonuydu. Onu ben de kabul ediyorum, ki forumda Stranger Things final sezonu ile alakalı açılan konulara yazdığım düşüncelerimi de görebilirsiniz.

Berbat dediniz demiyorum kesinlikle, cevaplanmamış soruları bir tarafa bırakalım çok fazla da mantık hatası vardı. Mesela ilk sezonlarda upside Down'a giderken 50 bin kat koruma alırken final sezonunda gündelik kıyafetlerle gitmeleri gibi gibi.

Zaten benim için 8'lik bir dizi falan ama kitle beni delirtiyor resmen. Okulda 5 kız willin 7.bölümdeki kısmına 4.bölümde falan olmalıydı dediğim ve favorim karakterim billy olduğu için beni zorba, saygısız, ırkçı buldular.

GoT, Stranger Things ve Prison Break olduğunu düşünüyorum. Bakın bu dizilerin hiçbirine kötü demiyorum; iyi yaptığı, hatta üstün oldukları çok konular var. Ama çevremden ve popüler kültür tarafından o kadar fazla abartıldı ki bunlar gibi diziler, üst düzey bir beklentiyle izlersek her türlü hayal kırıklığına uğruyoruz.

Onun yerine ben gönül rahatlığıyla diyebilirim, harbiden berbattı. Öyle böyle kötü değildi yani. Will'in eşcinsel açıklaması final savaşıyla aynı uzunluktaydı.
Willinki daha uzun değil miydi hocam fazla övdünüz.

GoT, Stranger Things ve Prison Break olduğunu düşünüyorum. Bakın bu dizilerin hiçbirine kötü demiyorum; iyi yaptığı, hatta üstün oldukları çok konular var. Ama çevremden ve popüler kültür tarafından o kadar fazla abartıldı ki bunlar gibi diziler, üst düzey bir beklentiyle izlersek her türlü hayal kırıklığına uğruyoruz.

Benim favorim dizim açık ara GoT ama kitle kısmına denk gelmemem önemlidir muhtemelen. Ergenler arasında niş bir kitle dizisi olduğundan sınıfımda mesela bir tek ben izledim diziyi. Evrenin verdiği hava beni içine çekiyor dizide.

Biraz öyle oldu...

Yanlış anlama ama genel anlamda GoT'a abartılı demen çok yersiz. GoT yerden göğe özellikle ilk sezonlarıyla abartılmayı kesinlikle hak eden bir dizi.

Fakat final, maalesef...

Bence finalde Stranger Things kadar kötü değil. En azından GoT'ta adamlar 4 sezonluk işi 8'e koymayı denediler. House of the Dragon izlemediyseniz izleyin bu arada.

Yanlış anlama ama genel anlamda GoT'a abartılı demen çok yersiz. GoT yerden göğe özellikle ilk sezonlarıyla abartılmayı kesinlikle hak eden bir dizi.

Fakat final, maalesef...

Yanlış anlaşılacak bir şey yok, bence yersiz olan da bir şey yok. Kime göre neye göre? Kötü de demedim zira.

GoT'un o kadar abartıldığını gördüm ki; çok üst düzey beklenti yarattım, en sonunda yarıda bıraktım uzun süre önce. Bir ara yeniden başlarım kafasıyla devam etmedim, muhtemelen de beklentilerimi minimum seviyede tutup geri dönmem daha sağlıklı olacak. Evreni çok güzel çünkü.

Finali hakkında ise konuşmaya bile gerek yok :D...