Josuke Higashikata
Çalışkan
Hannibal hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuşulmayan bir dizi.
Ben diziyi devamlı takip ettiğim için çok fazla teori gördüm, gerek mantıklı gerek mantıksız. Ki gördüğüm 1-2 tanesi tuttu zaten. Çok kötü teoriler görüp kendimi onlara göre hazırladığım için en azından 7/10 verebilirim. Tabii ki berbat bir final sezonuydu. Onu ben de kabul ediyorum, ki forumda Stranger Things final sezonu ile alakalı açılan konulara yazdığım düşüncelerimi de görebilirsiniz.
Berbat dediniz demiyorum kesinlikle, cevaplanmamış soruları bir tarafa bırakalım çok fazla da mantık hatası vardı. Mesela ilk sezonlarda upside Down'a giderken 50 bin kat koruma alırken final sezonunda gündelik kıyafetlerle gitmeleri gibi gibi.
Onun yerine ben gönül rahatlığıyla diyebilirim, harbiden berbattı. Öyle böyle kötü değildi yani. Will'in eşcinsel açıklaması final savaşıyla aynı uzunluktaydı.
Willinki daha uzun değil miydi hocam fazla övdünüz.Onun yerine ben gönül rahatlığıyla diyebilirim, harbiden berbattı. Öyle böyle kötü değildi yani. Will'in eşcinsel açıklaması final savaşıyla aynı uzunluktaydı.
GoT, Stranger Things ve Prison Break olduğunu düşünüyorum. Bakın bu dizilerin hiçbirine kötü demiyorum; iyi yaptığı, hatta üstün oldukları çok konular var. Ama çevremden ve popüler kültür tarafından o kadar fazla abartıldı ki bunlar gibi diziler, üst düzey bir beklentiyle izlersek her türlü hayal kırıklığına uğruyoruz.
Biraz öyle oldu...Willinki daha uzun değil miydi hocam fazla övdünüz.
Yanlış anlama ama genel anlamda GoT'a abartılı demen çok yersiz. GoT yerden göğe özellikle ilk sezonlarıyla abartılmayı kesinlikle hak eden bir dizi.
Biraz öyle oldu...
Yanlış anlama ama genel anlamda GoT'a abartılı demen çok yersiz. GoT yerden göğe özellikle ilk sezonlarıyla abartılmayı kesinlikle hak eden bir dizi.
Fakat final, maalesef...
Yok onun bencesi falan olmaz ya. Stranger Things finali resmen faciaydı. GoT ise ters giden şeyler doğrultusunda hem kitapların yetişmemesi hem de kötü senaryo birliği ile tatmin edicilikten uzak bir final verdi.
Fakat final, maalesef...