Josuke Higashikata

Çalışkan
Benim için dizi olarak Prison Break ve Stranger Things'tir. Prison Break'te son 2 sezonu hiç sevmem 2 ve 3'ü de 7/10'luk görürüm. Stranger Things'in de kötü final sezonu ve rezalet kitlesini sevmem. Sizin abartıldığını düşündüğünüz diziler neler? Mesela brbad diyecek var mıdır?

Benim için Better Call Saul'dur maalesef.

Kötü bir dizi kesinlikle değil, izledim bitirdim ama internette ve sosyal medyada öyle yorumlar gördüm ki adeta şaheser gibiydi. Ama final bölümü hariç öyle pekte "Oha yahu." dediğim bir dizi değildi.

Stranger Things'in finali berbatın da ötesindeydi, resmen vasattı. Ama ilk 3 sezon harikaydı. Müzikler, sahneler, dekorlar, oyunculuklar, görsel efektler falan bambaşkaydı. Özellikle 3. Sezon benim favorimdir. Kitlesini sevmem, iğrenirim.

Stranger Things bu işin zirve örneğidir, bir diziyi sırf finali yüzünden kötüleyeceksek GoT berbat bir dizidir çıkarımı yapılabilir. Ama durum böyle değil, izleyenlerin çok övdüğü bir dizi. Breaking Bad'de bitirdim, çok büyük beklentilerle girdiğim için diziden tatmin olamadım, hadi ne zaman bir şeyler olacak diye bekledim durdum dizi boyunca.

Benim için Better Call Saul'dur maalesef.

Kötü bir dizi kesinlikle değil, izledim bitirdim ama internette ve sosyal medyada öyle yorumlar gördüm ki adeta şaheser gibiydi. Ama final bölümü hariç öyle pek de "oha yahu." dediğim bir dizi değildi.

Stranger Things'in finali berbatın da ötesindeydi, resmen vasattı. Ama ilk 3 sezon harikaydı. Müzikler, sahneler, dekorlar, oyunculuklar, görsel efektler falan bambaşkaydı. Özellikle 3. sezon benim favorimdir. Kitlesini sevmem, iğrenirim.

Ben Better Call Saul durumunu brbaddede yaşadım. Çok hantallar bence. Ben Better Call Saul'u daha çok sevsemde sebebi evreni genişletmesidir.

Stranger Things bu işin zirve örneğidir, bir diziyi sırf finali yüzünden kötüleyeceksek GoT berbat bir dizidir çıkarımı yapılabilir. Ama durum böyle değil, izleyenlerin çok övdüğü bir dizi. Breaking Bad'de bitirdim, çok büyük beklentilerle girdiğim için diziden tatmin olamadım, hadi ne zaman bir şeyler olacak diye bekledim durdum dizi boyunca.

Berbat demedim kötü final sezonu rezalet kitle dedim. Dizi eğlenceli güzel ama ilk 3 sezonda aynı örgü gibi zaten. Kötü anlamda demiyorum. Ayrıca cevaplanmamış sorular, kaybedilen 80'ler havası eksileri.

Ayrıca potansiyelli karakterlerin gelişimini son bölüme atmaları da eksilerden. Özellikle billy hargrove çok daha detaylandırılabilirdi.

Endgame
Titanik
Alacakaranlık
HIMYM- Bu zaten dizide bir yıkık bir de abazan herif var. Nesi abartılıyor inanılmaz.
Walking Dead- Tekrar tekrar tekrar

Dostum final öyle böyle kötü değili, hani izleyemedim bile. Buna çoğu kişi katılacaktır. Ama tabii genel anlamda Stranger Things'e kötü demek mantıksız bir yorum olur.

Ben diziyi devamlı takip ettiğim için çok fazla teori gördüm, gerek mantıklı gerek mantıksız. Ki gördüğüm 1-2 tanesi tuttu zaten. Çok kötü teoriler görüp kendimi onlara göre hazırladığım için en azından 7/10 verebilirim. Tabii ki berbat bir final sezonuydu. Onu ben de kabul ediyorum, ki forumda Stranger Things final sezonu ile alakalı açılan konulara yazdığım düşüncelerimi de görebilirsiniz.

Berbat demedim kötü final sezonu rezalet kitle dedim. Dizi eğlenceli güzel ama ilk 3 sezonda aynı örgü gibi zaten. Kötü anlamda demiyorum. Ayrıca cevaplanmamış sorular, kaybedilen 80'ler havası eksileri.

Ayrıca potansiyelli karakterlerin gelişimini son bölüme atmaları da eksilerden. Özellikle billy hargrove çok daha detaylandırılabilirdi.

Berbat dediniz demiyorum kesinlikle, cevaplanmamış soruları bir tarafa bırakalım çok fazla da mantık hatası vardı. Mesela ilk sezonlarda upside Down'a giderken 50 bin kat koruma alırken final sezonunda gündelik kıyafetlerle gitmeleri gibi gibi.