Discord 2020'deki mesajlar okunabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5837
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 411
  • Etiketler Etiketler
    discord

5837

Becerikli
Bayramınız kutlu olsun ilk öncelikle. 2020 de Discord'da bir arkadaşımla konuşmuştum. Anı için mesajları okumak istiyorum, bunu yapabilir miyim? Nereden yapabilirim eğer oluyorsa?

Son düzenleyen: Moderatör:
DM kutusunu bulursanız okursunuz. İsmini hatırlasanız bile yüksek ihtimal şimdiye çoktan değiştirmiştir.

İsmini hatırlamıyorum. Arkadaşlarımda kayıtlı değil engellemedim de. Mesaj kutularımda yok.

Hocam Discord'dan veri talep edin. Size tüm sohbet arşivi, eklediğiniz arkadaşlara kadar isim listesi çıkartıyor. Listeleri biraz karışık ama istediğinizi bulabiliyorsunuz. Ben geçmiş konuşmalarımı, eklediğimi arkadaşları öyle bulmuştum.

Kullanıcı ayarları > Gizlilik ve Güvenlik > En alta veri iste bölümü var.

İfadeler: 683

Her şeyi karmakarışık şekilde veriyor tam olarak aradığını bulmak imkansız gibi.

İsmini hatırlamıyorum. Arkadaşlarımda kayıtlı değil engellemedim de. Mesaj kutularımda yok.
Mesaj kutusu belli bir zamana olan kadarını gösteriyor, öyle özel bir mesaj aramak için arkadaşınızın ismini hatırlamanız gerek.

Çok teşekkürler hocam.

Mesaj kutusu belli bir zamana olan kadarını gösteriyor, öyle özel bir mesaj aramak için arkadaşınızın ismini hatırlamanız gerek.

İsmini bulsam bile ismini değiştirdiyse daha imkanı olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…