Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Sohbet penceresinde gözüküyor olması gerekli. Ben 2017'den kalma mesajlarımı görüyorum.
Sohbet penceresinde gözüküyor olması gerekli. Ben 2017'den kalma mesajlarımı görüyorum.
İsmini hatırlamıyorum. Arkadaşlarımda kayıtlı değil engellemedim de. Mesaj kutularımda yok.
Akbabuş
Başarılı
İsmini hatırlamıyorum. Arkadaşlarımda kayıtlı değil engellemedim de. Mesaj kutularımda yok.
Hocam Discord'dan veri talep edin. Size tüm sohbet arşivi, eklediğiniz arkadaşlara kadar isim listesi çıkartıyor. Listeleri biraz karışık ama istediğinizi bulabiliyorsunuz. Ben geçmiş konuşmalarımı, eklediğimi arkadaşları öyle bulmuştum.
Kullanıcı ayarları > Gizlilik ve Güvenlik > En alta veri iste bölümü var.
Hocam Discord'dan veri talep edin. Size tüm sohbet arşivi, eklediğiniz arkadaşlara kadar isim listesi çıkartıyor. Listeleri biraz karışık ama istediğinizi bulabiliyorsunuz. Ben geçmiş konuşmalarımı, eklediğimi arkadaşları öyle bulmuştum.
Kullanıcı ayarları > Gizlilik ve Güvenlik > En alta veri iste bölümü var.
Her şeyi karmakarışık şekilde veriyor tam olarak aradığını bulmak imkansız gibi.
Mesaj kutusu belli bir zamana olan kadarını gösteriyor, öyle özel bir mesaj aramak için arkadaşınızın ismini hatırlamanız gerek.İsmini hatırlamıyorum. Arkadaşlarımda kayıtlı değil engellemedim de. Mesaj kutularımda yok.
- Makaleler
- 10
Arkadaş ismi olmadan imkansız. Hesabın ismini bulmanız gerekli.
Akbabuş
Başarılı
Her şeyi karmakarışık şekilde veriyor tam olarak aradığını bulmak imkansız gibi.
Biraz öyle ama yine de başka çaresi yoksa kullanılabilir.
Kullanıcı ayarları > gizlilik ve güvenlik > en alta veri iste bölümü var.
Çok teşekkürler hocam.
Mesaj kutusu belli bir zamana olan kadarını gösteriyor, öyle özel bir mesaj aramak için arkadaşınızın ismini hatırlamanız gerek.
İsmini bulsam bile ismini değiştirdiyse daha imkanı olmaz değil mi?
Yeni konular
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-