Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mencolarado

Başarılı
Halihazırda 2022 model bir laptopum var Windows 11 kurulu, Windows 7 kurarsam driver sorunum olur mu?

Windows 7'yi özlüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, bu programlar yaptığın her şeyi kaydetmiyor mu (şifreler vs.), karşıya gönderiyor sonra?
Hocam bunun dışında Winaero kullanan da çok fazla insan var, öyle bir durum olduğunu hiç duymadım. Kullandığımız tarayıcılar da veri uçuruyor hatta bütün siteler öyle.

Sorun yaşamak değil kurmanız bile imkansız en azından resmi Windows 7 dosyalarıyla. Belki modern sistemlerle uyumlu hale getirmek için modifiye edilmiş bir ISO bulursanız kurabilirsiniz, ama güncel olmayan işletim sistemi kullanmak çok büyük güvenlik riskidir.

Halihazırda 2022 model bir laptopum var Windows 11 kurulu, Windows 7 kurarsam driver sorunum olur mu?

Windows 7'yi özlüyorum.
Modern laptoplarda Windows 7 kurulamaz, kurulsada sürücüleri bulunamaz, o yüzden Windows 7 kurmayı denemenizi önermem.

Masaüstü bilgisayar kullansaydınız Windows 7 kurabilirdiniz derdim çünkü modern masaüstü bilgisayarlarda Windows 7 genellikle mümkün oluyor.
image.webp

Son düzenleme: