2024 MSÜ Sonuçları ÖSYM Üzerinden Resmen Açıklandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burkii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 477
  • Etiketler Etiketler
    2024 ösym
Beklediğimden kötü diyeyim, yemeyip içmeyip sosyal çalışan dostlar yüzünden oldu. Türkçe, Fen ve Matematik sonucumdan memnunum. Sosyali de salla zaten, TYT'yle alakası yok.

Sayısal sıralamasına Sosyal etki etmiyor mu yoksa düşük katsayıyla mı etki ediyor?

Hocam Sayısal için %25 Türkçe, %35 Matematik, %30 Fen ve %10'u Sosyal diye buldum bir kaynakta ama tam emin değilim.

Hocam Sayısal için %25 Türkçe, %35 Matematik, %30 Fen ve %10'u Sosyal diye buldum bir kaynakta ama tam emin değilim.
Aynısını buldum, Sosyal 11 net geldi. O sosyal kolay olsaydı ki doğru dürüst sosyal bakmadım sosyal çalışsam önümüzdeki süreçte TYT'm fazlasıyla tatmin eder beni. Çok da kötü değil, AYT mainim zaten.

85 net ile 77bin geldi, matematik harici iyi yaptığım ders yok. Yığılma çok fazla aynı neti yaptığım arkadaşımla aramda 10bin sıralama farkı var. Pek ciddiye alınacak bir durumu yok yani.

1 mat sorusu = 1 tane sosyal sorusu, katsayı farkı yok

85 net ile 77bin geldi, matematik harici iyi yaptığım ders yok. Yığılma çok fazla aynı neti yaptığım arkadaşımla aramda 10bin sıralama farkı var. Pek ciddiye alınacak bir durumu yok yani.

Bende 93 net ile 30bin yaptım bu normal mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…