Sınav sonucu için ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi adresinden bakabilirsiniz. Umarım beklentinize yakın bir sonuç gelmiştir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Sayısal için %25 Türkçe, %35 Matematik, %30 Fen ve %10'u Sosyal diye buldum bir kaynakta ama tam emin değilim.Beklediğimden kötü diyeyim, yemeyip içmeyip sosyal çalışan dostlar yüzünden oldu. Türkçe, Fen ve Matematik sonucumdan memnunum. Sosyali de salla zaten, TYT'yle alakası yok.
Sayısal sıralamasına Sosyal etki etmiyor mu yoksa düşük katsayıyla mı etki ediyor?
Aynısını buldum, Sosyal 11 net geldi. O sosyal kolay olsaydı ki doğru dürüst sosyal bakmadım sosyal çalışsam önümüzdeki süreçte TYT'm fazlasıyla tatmin eder beni. Çok da kötü değil, AYT mainim zaten.Hocam Sayısal için %25 Türkçe, %35 Matematik, %30 Fen ve %10'u Sosyal diye buldum bir kaynakta ama tam emin değilim.
1 mat sorusu = 1 tane sosyal sorusu, katsayı farkı yokBeklediğimden kötü diyeyim, yemeyip içmeyip sosyal çalışan dostlar yüzünden oldu. Türkçe, Fen ve Matematik sonucumdan memnunum. Sosyali de salla zaten, TYT'yle alakası yok.
Sayısal sıralamasına Sosyal etki etmiyor mu yoksa düşük katsayıyla mı etki ediyor?
Farkı var mış biraz.1 mat sorusu = 1 tane sosyal sorusu, katsayı farkı yok
Yanlış yazdım, Fenle sosyal aynı Türkçeyle Matematik aynı
| Test | Ham Puan Aralığı | Standart Puan Aralığı |
|---|---|---|
| Matematik | 0 - 52 | 100 - 180 |
| Türkçe | 0 - 52 | 100 - 180 |
| Fen Bilimleri | 0 - 28 | 100 - 180 |
| Sosyal Bilimler | 0 - 28 | 100 - 180 |
85 net ile 77bin geldi, matematik harici iyi yaptığım ders yok. Yığılma çok fazla aynı neti yaptığım arkadaşımla aramda 10bin sıralama farkı var. Pek ciddiye alınacak bir durumu yok yani.
Bu sınavın sonuçlarına pek şaşırmıyorum hocam 93 netle 30bin normal gibi.