EfeA

Yetkin
Yer
İstanbul
Cidden bela, kart ekstrem kesiliyor. Arayıp bilgilendiriyorlar, eyvallah. Sonra ödeyecek kadar günde 5-6 kere otomatik arama ve tonla SMS atıyorlar. Tamam kardeşim, ödeyeceğiz, mesajınızı aldık, az sakin olsanıza. Eski işyerim burası ile anlaşmalı olduğu için hesabım vardı. Borcum olan 3.000 TL'yi öder ödemez kapıyorum hesabımı. Hiçbir güzel fırsatı yok, müşteri hizmetleri ve şube hizmetleri aşırı kötü ve dandik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni daha hiç aramadılar. Siz borcunuzu geç ödüyorsanız belki sizi "kara listeye" almışlardır.

Makasları düşük, ATM'den fiziksel altın alması ve işlem ücretlerinin sıfırlığı güzel artıları.
Beni daha hiç aramadılar. Siz borcunuzu geç ödüyorsanız belki sizi "kara listeye" almışlardır.
Evet, bence de arkada algoritmalık bir mevzu var. 10 yıl oldu, aranmadım 1 sefer bile.

Kuveyt Türk kullanıyorum, para geldi gitti dışında reklam mesajı bile almıyorum. Onun dışında 1 kere bile aranmadım şu ana kadar.

Banka 3.000 TL için seni bu kadar arıyorsa kredi notun düşük demek ki. Geçmişte borcunu ödemediğin oldu mu?

Altının makası mı düşük, ne gibi bir avantajı var altında?
Pek düşük değil. Bilinen bankalardan bir tık daha ucuzdur belki sadece. Altın alması vs. kolay bir banka. Ondan dolayı altın ile anılıyor.

ATM'den fiziki altın alabiliyorsun mesela.

Banka 3.000 TL için seni bu kadar arıyorsa kredi notun düşük demek ki. Geçmişte borcunu ödemediğin oldu mu?

Pek düşük değil. Bilinen bankalardan bir tık daha ucuzdur belki sadece. Altın alması vs. kolay bir banka. Ondan dolayı altın ile anılıyor.

ATM'den fiziki altın alabiliyorsun mesela.

Öteki bankalar fiziki altın olarak temin etmeni sağlamıyor Kuveyt türkün böyle bir hizmeti varsa bayağı iyi.

Ararlarsa aç bir daha ararsanız ödemeyip üstüne 50.000TL ihtiyaç kredisi çekeceğini söyle. (!)