DarthGorsoy
Bilgin
- Cihaz
- Samsung Galaxy S23 FE
2024 şubat civarında almıştım cihazımı, son zamanlarda canımı sıkmaya başladı. Örneğin pazar günü çekim için şehir merkezine gitmem gerekti. Evden çıkmadan önce şarjım yanılmıyorsam 76 falandı, aşağı yukarı 75'in altında değildi yani. Sabah 8:00'den öğleden sonra 16:00'ya kadar falan işi hallettim ve eve döndüm. Yani kabaca 8 saatlik bir süre zarfında telefon bataryası 75-0 oldu ki bu baktığınızda "gayet doğal". Sorun şu ki, zaten bu sürecin 2-3 saati yolda geçti. Yolda ne yaparsınız, müzik falan dinlersiniz. Yani kabaca 3 saat BT kulaklık takılı müzik dinledim. Bu sırada ekran 120Hz ve pil tasarrufu açık, %70 CPU sınırlaması da kapalı ama tasarruf açık ve parlaklık da "dipte". Yani müzik değiştirmek için 3-5 sn ekranı açıp kapatmam dışında 3 saatlik yol boyunca telefonda kaydırma vs. yapmadım. Şehir merkezinde oturup kahve içtim, 50 dk ila 1 saat yani kabaca 1 saat diyelim, Instagram'da biraz kaydırıp ChatGPT'ye fotoğraflar hakkında bir şeyler sordum. Sonra fotoğraf çekimi yapacağım nikah salonuna geçtim, önünde de bir 30 dakika telefona bakındım. 20 dakikalık mesafeyi de yürürken adrese baktım. İş boyunca telefona bakmak mümkün olmadığı için 1 saat 15 dakika civarı da telefon cebimde öylece durdu. Sonra dönüş, yol falan derken eve varmadan telefon kapandı.
75 şarj ile 1 saat kaydırdım, biraz süre sonra 30 dakika kaydırdım ve 20 dakika yola baktım toplamda 1 saat 50 dakika ekran açık kaldı.
BT açık müzik dinledim, hadi taş çatlasın aç kapat yaparak geçirdiğim süre toplam 30 dakika olsun. Sonuç olarak taş çatlasa ekran 2 saat 20 dakika yahut 2 buçuk saat açık kaldı.
Garantisi bitmeden hattımı Redmi Note 9S telefonuma takıp bu telefonu garantiye fırlatacağım. Bataryayı değiştirmezlerse de helal olsun Samsung, 1 buçuk senede telefon 2 saat 20 dakikada 75-0 oluyor.
75 şarj ile 1 saat kaydırdım, biraz süre sonra 30 dakika kaydırdım ve 20 dakika yola baktım toplamda 1 saat 50 dakika ekran açık kaldı.
BT açık müzik dinledim, hadi taş çatlasın aç kapat yaparak geçirdiğim süre toplam 30 dakika olsun. Sonuç olarak taş çatlasa ekran 2 saat 20 dakika yahut 2 buçuk saat açık kaldı.
Garantisi bitmeden hattımı Redmi Note 9S telefonuma takıp bu telefonu garantiye fırlatacağım. Bataryayı değiştirmezlerse de helal olsun Samsung, 1 buçuk senede telefon 2 saat 20 dakikada 75-0 oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör: