2024 yılında hâlâ Windows 10 kullanılır mı?

Güncelleme desteği kesilene kadar hâlâ taş gibi kullanılabilir.

Sisteminiz nedir?

Hocam sisteminiz kötüyse normal, Windows 11 ilk çıktığında her sistemde hata vardı ama fazlasıyla düzeldi artık, ama Windows 10 da fena değil desteği bitene kadar idare eder.

Sisteminiz nedir?
Ryzen 5 5500
16 GB Ram
RTX 3060 8GB ekran kartına sahibim. Aslında donmalar kasmalar olmuyordu ancak içim rahat değildi.Görev yöneticisini her açtığımda Ram daha fazla kullanıyor gereksiz bir ton uygulama dandik arayüz sanırım yakında denetim masası da kalkacakmış. Windows 10 Pro formatı attım şu an daha mutluyum

Hocam sisteminiz kötüyse normal, Windows 11 ilk çıktığında her sistemde hata vardı ama fazlasıyla düzeldi artık, ama Windows 10 da fena değil desteği bitene kadar idare eder.
Sistemim kötü değil hiç donma kasma yaşamadım ama gerek görev yöneticisinde gerek gündelik kullanımda Windows 10 daha performanslı hissettiyor.

Hocam senin bilgisayar 2015 kokuyor. Uygulamaların kısayolları, kulladığın uygulamalar (fraps, action, camtasia), sağ üste eklediğin saat hava durumu vb.
Gerçekten çok hoşuma gitti ancak bildiğim kadarıyla discord ve steam Windows 7 ve 8.1 den çekildiler. Hatta Google bile son sürümlerinin desteğini vermemeye başladı. Eğer sorun olmuyorsa çok nostaljik hoş bir düzen

Fazla ram kullanımı olayı beni çok şaşırtıyor. Windows 10 dan 11 e geçtiğimde ram kullanımı azalan bir tek ben varım herhalde. 16 gb ram var %18-20 arası kullanılıyor masaüstünde. Sistem tepsisinde de 3 sıra başlangıç uygulaması çalışıyor bir de.

Nasıl her şeyi sorunsuz kullanıyorsunuz?

O7 ya.

Ben de vereyim desteğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…