Desteği kesilene kadar sömür sonrası sana kalmış.
Detaylar
Kim cevapladı?Myers
Yetkin
Sisteminiz nedir?İyi geceler değerli forum sakinleri. Sizce hâlâ Windows 10 kullanılabilir mi? Geçen ay Windows 11'e geçmek gibi bence bir hata yaptım. Performans düşüktü, arayüze alışamadım vs. Window 10'un arayüzüne bir kamyon laf söylemiştim ama Windows 11 kullanınca Windows 10 arayüzünün aslında kötü olmadığını hatta çok iyi olduğunu fark ettim. Sanıyorum 2025'te Windows 10 destek almayacak. Sizce Windows 10 kaç yıl daha götürür?
alperenulusoy
Uzman
Ryzen 5 5500
16 GB Ram
RTX 3060 8GB ekran kartına sahibim. Aslında donmalar kasmalar olmuyordu ancak içim rahat değildi.Görev yöneticisini her açtığımda Ram daha fazla kullanıyor gereksiz bir ton uygulama dandik arayüz sanırım yakında denetim masası da kalkacakmış. Windows 10 Pro formatı attım şu an daha mutluyum
Sistemim kötü değil hiç donma kasma yaşamadım ama gerek görev yöneticisinde gerek gündelik kullanımda Windows 10 daha performanslı hissettiyor.Hocam sisteminiz kötüyse normal, Windows 11 ilk çıktığında her sistemde hata vardı ama fazlasıyla düzeldi artık, ama Windows 10 da fena değil desteği bitene kadar idare eder.
Hocam senin bilgisayar 2015 kokuyor. Uygulamaların kısayolları, kulladığın uygulamalar (fraps, action, camtasia), sağ üste eklediğin saat hava durumu vb.2024 yılında Windows 10 kullanılır ve 2030'a kadar götürür diye tahmin ediyorum. Windows 10'un sizi ne kadar götüreceği, işletim sisteminin kendisinden çok kullandığınız programların Windows 10'a ne kadar destek vereceğine bağlı.
Şahsi fikrimi sorarsanız, 2024 yılında değil Windows 10, Windows 7 bile kullanılır; ki ben kullanıyorum.
Eki Görüntüle 78426
Gerçekten çok hoşuma gitti ancak bildiğim kadarıyla discord ve steam Windows 7 ve 8.1 den çekildiler. Hatta Google bile son sürümlerinin desteğini vermemeye başladı. Eğer sorun olmuyorsa çok nostaljik hoş bir düzen
Myers
Yetkin
Fazla ram kullanımı olayı beni çok şaşırtıyor. Windows 10 dan 11 e geçtiğimde ram kullanımı azalan bir tek ben varım herhalde. 16 gb ram var %18-20 arası kullanılıyor masaüstünde. Sistem tepsisinde de 3 sıra başlangıç uygulaması çalışıyor bir de.Ryzen 5 5500
16 GB Ram
RTX 3060 8GB ekran kartına sahibim. Aslında donmalar kasmalar olmuyordu ancak içim rahat değildi.Görev yöneticisini her açtığımda Ram daha fazla kullanıyor gereksiz bir ton uygulama dandik arayüz sanırım yakında denetim masası da kalkacakmış. Windows 10 Pro formatı attım şu an daha mutluyum
Sistemim kötü değil hiç donma kasma yaşamadım ama gerek görev yöneticisinde gerek gündelik kullanımda Windows 10 daha performanslı hissettiyor.
Hocam senin bilgisayar 2015 kokuyor. Uygulamaların kısayolları, kulladığın uygulamalar (fraps, action, camtasia), sağ üste eklediğin saat hava durumu vb.
Gerçekten çok hoşuma gitti ancak bildiğim kadarıyla discord ve steam Windows 7 ve 8.1 den çekildiler. Hatta Google bile son sürümlerinin desteğini vermemeye başladı. Eğer sorun olmuyorsa çok nostaljik hoş bir düzen![]()
Martinal
Uzman
Nasıl her şeyi sorunsuz kullanıyorsunuz?2024 yılında Windows 10 kullanılır ve 2030'a kadar götürür diye tahmin ediyorum. Windows 10'un sizi ne kadar götüreceği, işletim sisteminin kendisinden çok kullandığınız programların Windows 10'a ne kadar destek vereceğine bağlı.
Şahsi fikrimi sorarsanız, 2024 yılında değil Windows 10, Windows 7 bile kullanılır; ki ben kullanıyorum.
Eki Görüntüle 78426
2024 yılında Windows 10 kullanılır ve 2030'a kadar götürür diye tahmin ediyorum. Windows 10'un sizi ne kadar götüreceği, işletim sisteminin kendisinden çok kullandığınız programların Windows 10'a ne kadar destek vereceğine bağlı.
Eki Görüntüle 78426
O7 ya.
Neo_Fetch
Başarılı
Hâlâ kullanılır 
2024 yılında Windows 10 kullanılır ve 2030'a kadar götürür diye tahmin ediyorum. Windows 10'un sizi ne kadar götüreceği, işletim sisteminin kendisinden çok kullandığınız programların Windows 10'a ne kadar destek vereceğine bağlı.
Eki Görüntüle 78426
Ben de vereyim desteğimi
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-