Rehber 2024'te Windows 7 kullanılır mı?

Windows 7 artık fosil bir işletim sistemi. 2024'te kullanmayı bırakın, 2020'de bile kullanılmaması gerekiyordu.

Fosil derken? Bir zamanlar dünyanın en iyi işletim sistemi olarak anılan Windows 7 halen kullanılıyor fark ettiyseniz ayrıca 2020 de bile kullanmamanız gerek derken 2020 ve 2021 de Windows 7'nin pazar payı 10 ve 8.1'den daha fazlaydı hatırlatırım.

Spotify bile desteğini çekti, nostalji dışında kurulmaz artık.

Pek iyi bir bilgisayarın yoksa kurabilirsin halen.

Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum yorumlarınız ve beğenileriniz için yaklaşık 1 gündür ban yemişdim size yazı yazamadım sayın @Recep Baltaş bile muhteşem ibaresi bırakmış beğenen ve faydalanan herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum yorumlarınız ve beğenileriniz için yaklaşık 1 gündür ban yemişdim size yazı yazamadım sayın @Recep Baltaş bile muhteşem ibaresi bırakmış beğenen ve faydalanan herkese teşekkür ederim. Bu kadar tutacağını düşünmemiştim

2016 LTSB çoktan toz etti geçti bu emektarı.

Hocam neyine toz edecek Allah aşkına siz herhalde her uygulamanın widows 10'un eski derlemelerinde çalıştığını sanıyorsunuz görsel, stabillik performans açısından 7 bin basar fakat sadece 2016 LTSB'nin uygulama desteği var ve daha güvenli sayılır ama eski bir Windows derlemesi olduğundan sorunlar çıkacaktır elbet. 2016 LTSB yeni olsun diye kurabilirsin ama Windows 7 bin basar.

Çoğu uygulama Windows 10'un eski derlemelerinde çalışmıyor/desteği yok. Windows 8.1 düşük sistemlerde şu an için en iyisi olacaktır.

Yani 8.1 de iyi ama sorun şu zaten 7 ile 8.1 arasında pek bir fark yok ikisi de neredeyse aynı şu anda Windows 7'ye desteği bırakan 8.1 ede bırakıyor uygulama desteğini an itibarıyla.

Pazar payının yüksek olması bu işletim sisteminin fosil olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sistemlerinizi Windows 11 veya Windows 10'a güncellemenizi öneririm.

Pazar payının yüksek olması bu işletim sisteminin fosil olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sistemlerinizi Windows 11 veya Windows 10'a güncellemenizi öneririm.

Güzel bir öneri fakat insanlar 2-3 GB RAM ile Windows 10 veya 11'e nasıl geçsin zaten minimum 4 GB RAM olayı hikaye kaç cihazda kullandım Windows 10 ve 11'i ikisde 4 GB RAM'li PC'lerde rezalet performans veriyorlardı özellikle 11 düşük sistem özelliklerine sahip sistemlere 7 veya 8.1 kurmamız gerekiyor. Linux da kurabilirsin fakat bence halen bu işletim sistemine "fosil" demek için erken 2024 sonlarına doğru dersiniz fosil diye evet eski bir işletim sistemi ama fosil değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…