2025'te 2010'lu olarak 15 yaşıma gireceğim 4 ay falan kaldı neyse. Neden bilmiyorum ama 2024 aşırı sıkıcı geçti. Önceki yıllara göre gram zevk almadım umarım 2025 daha iyi olur diyeceğim ama 2020'den beri hep aynı şeyleri söylüyoruz ve daha kötü oluyor. Arkadaşlar sizin 2025'ten beklentileriniz ve istekleriniz nelerdir?
Yıllar oyun olsaydı Ubisoft oyunu olurdu, her şey birbirini tekrar ediyor ve heyecanlı hiçbir şey olmuyor, ve sonraki oyunda umarım ders almışlardır sorun çözülür diyorsun ama bir bakıyorsun AAA aynı şey.
2024 sıkıcı bir yıldı. Kötü değildi ama sıkıcıydı. EURO 2024 zamanları dışında kayda değer bir dönem yok. 2025 diyince de aklıma gelen tek şey GTA VI umarım ertelenmez.
2024 sıkıcı bir yıldı. Kötü değildi ama sıkıcıydı. EURO 2024 zamanları dışında kayda değer bir dönem yok. 2025 deyince de aklıma gelen tek şey GTA V'i umarım ertelenmez.
Yıllar oyun olsaydı Ubisoft oyunu olurdu, her şey birbirini tekrar ediyor ve heyecanlı hiçbir şey olmuyor, ve sonraki oyunda umarım ders almışlardır sorun çözülür diyorsun ama bir bakıyorsun AAA aynı şey.
Hic kimseden hic bir sey ummadigim ve sadece kendimi gelistirecegim bir yil olmasi dilegiyle. Annem hasta oldu bu sene, yuruyemiyor kadincagiz hepimiz seferber olmak zorunda kaldik. Annemle ayri, okulla ayri, kendi mentalimle ayri derken hic bir yararli bilgi edinemedim. Bu sene kendime calisacagim.