2025 yılına 3 ay kaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan glados
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 425
  • Etiketler Etiketler
    2025

LGS olduğu için zaman geçmemiş kötü bir yıl olarak aklında kalacak muhtemelen.

2020-2021 pandemi sürecine dönüp, arkadaşlarımla CS:GO, DBD, 13.friday the Game oyununu oynamaya devam etmek istiyorum 2021'den sonra benim için hiçbir şey yolunda gitmemeye başladı. 2025 konusuna gelirsek, derslerimde başarı sağlıyayım üniversite kazanayım istiyorum.

Yıllar oyun olsaydı Ubisoft oyunu olurdu, her şey birbirini tekrar ediyor ve heyecanlı hiçbir şey olmuyor
Güzel benzetme, tebrik ederim.

Kendi düşünceme gelecek olursam: Açıkçaso benim için hiçbir şey ifade etmiyor. 2024'ün yılbaşında bile hiçbir heyecan yaşamamış ben, 2025'in yılbaşında da hiçbir şey yaşamayacağım muhtemelen. Bu yıl yaşadığım hayal kırıklıkları ile mutlu olduğum gün sayısı birbirine eşdeğer, hatta hayal kırıklıkları bile daha fazla olabilir. Ha 3 ay kalmış, ha 3 gün.

Karantinadan sonra hiçbir sene zevk vermedi. Seneye de aynısı olur muhtemelen. Sanırım en güzel zamanlarımızı 2015-2020 arasında yaşamışız.

Karantinadan sonra hiçbir sene zevk vermedi. Seneye de aynısı olur muhtemelen. Sanırım en güzel zamanlarımızı 2015-2020 arasında yaşamışız.

2030'a kadar tekrar pandemi patlak verir. Durmadan yeni virüsler çıkıyor. Alıştırma gibi düşün bunları.

Alakası yok. 21-22-23 de güzeldi. Sadece 2023 deprem olduğu için o zamanlar biraz kötüydü. Onun dışında 2022'de Dünya Kupası zamanı mükemmeldi, okulda maçları izlerdik.

Alakası yok. 21-22-23 de güzeldi. Sadece 2023 deprem olduğu için o zamanlar biraz kötüydü. Onun dışında 2022'de Dünya Kupası zamanı mükemmeldi, okulda maçları izlerdik.
Herkesin fikirleri uyuşacak diye bir şey yok. Alakası yok falan komiğime gitti . Her şeyde alaka arıyor musun sen dost?

Her ne kadar ocak ve mart arası mükemmel olsa da sıkıcı bir yıldı hayatımda kayda değer hiçbir şey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…