Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kalim_x

Başarılı
Windows'un virüs sıkıntılarından ve gereksiz bir sürü şeyin yüklü olmasından sıkıldım. Valorant, GTA 5 gibi oyunlar şu an oynanabiliyor mu? En son 2023'te kullandım Linux'u, şu anki durumdan haberim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Linux'ta Vanguard çalışmadığı için Valorant ve LoL oynayamazsın GTA 5 ise çok iyi çalışıyor.
Valorant Vanguard denen saçmalık yüzünden oynanmıyor. İyi ki oynanmıyor. Vanguard denen güvenlik bozuntusu hiçbir kişisel bilgisayara yüklenmemeli. Bir virüsün "büyük şirketler" tarafından dağıtılması onun virüs olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

GTA 5 sıkıntısız oynanabilir ama. Onda problem yok.

Vanguard denen virü... Şey pardon, anti hile yazılımı(?) yüzünden ne LoL ne de Valorant oynayabilirsin. GTA 5'in de en son sadece offline moduna giriliyordu, şuan bilmiyorum. Yine aynıdır büyük ihtimal.

Valorant Vanguard denen saçmalık yüzünden oynanmıyor. İyi ki oynanmıyor. Vanguard denen güvenlik bozuntusu hiçbir kişisel bilgisayara yüklenmemeli. Bir virüsün "büyük şirketler" tarafından dağıtılması onun virüs olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

GTA 5 sıkıntısız oynanabilir ama. Onda problem yok.
Sonunda anlayan biri ama dikkat et linçleyen çook R*ot fanı var forumda.

Vanguard denen virü... Şey pardon, anti hile yazılımı(?) yüzünden ne LoL ne de Valorant oynayabilirsin. GTA 5'in de en son sadece offline moduna giriliyordu, şu an bilmiyorum. Yine aynıdır büyük ihtimal.

Sonunda anlayan biri ama dikkat et linçleyen çok r*ot fanı var forumda.

Aynı GTA 5'te online zort.

Artı -2 Eksi