- Makaleler
- 10
GTA 6 en ufak bir şekilde umurumda değil desem. Hani deseniz RimWorld DLC'si mi GTA 6 mı çıksa ironisiz RimWorld DLC'si derim ve ciddiyim. Daha çok şu ana kadar oynamadığım ve ufak ekranda oynamaktan zevk almadığım oyunlar için istiyorum. Özellikle geçen sene 2K monitörüm ve PC'm varken Alan Wake 2, Resident Evil, Death Stranding gibi oyunları bayağı sömürmüştüm. Şimdi de mevcut çıkmış oyunları oynamak istiyorum. Yeni çıkan bir oyunu ₺3.500 verip alıp oynayacağımı kesinlikle düşünmüyorum. Belki Control 2 çıkarsa...
Yani eski oyunları oynatacak bir trimui Smart Pro sahibiyim ayrıca illa el konsolunda oyun oynayacaksam da burada 2. el PS portal ₺4.000 civarına bulabiliyorum. Son olarak kırık Switch OLED almayı düşünüyorum ama o başka zamanın ve başka tür oyunlar için...
60 Hz olduğu için PS5 için yeterli olur diye düşünüyordum. 120 Hz modellerin fiyatı 2 katı falan.
Pro modelinde tax Free yok dolayısıyla neredeyse 3 kat fiyat farkı oluşuyor...
Bence fiyatına göre çok iyi 60 Hz PS5 için yeterli olur diye düşünüyorum. Haksız mıyım?
RimWorld benim de tercihimdir. Konsol her zaman alınabilir. Önemli olan fiyatı ve sizin durumunuzun el verip vermemesi. PSP, PS3, PS4 hala exclusive oyun oynamak isteyenler için alınabilir. PS5 desteği bitse bile ki bitmesine daha var. Uzun süre sorunsuz kullanabilirsiniz.