Deniz744

Başarılı
PS3 oyun koleksiyonuna başlamıştım. Lakin bu oyunları çalıştıracak bir cihazımın olmayışı kötü hissettiriyor. Hen ile kırılmış bakımsız duran ama yanında Last of Us 1, God of War 3, Skyrim gibi kaliteli oyunlar veren bir adam buldum. Birkaç oyun daha veriyordu da adını hatırlayamadım. 5.300'e bırakacak bana, sizce alınır mı? Ve 4K TV'deki performansı nasıl olur? Philips 55US9000 var. Tüm ekranı kaplar mı yoksa siyah bantlarla karşılaşır mıyım?

Ayrıca tablet hariç her türlü teknolojik alete sahibim. Güzel bir PC, Meta Quest 3, az önce saydığım televizyon ve telefonum var. PS3 acaba bir köşeye atılır mı yoksa haftada 1 nostalji için açılır mı diye düşünmekteyim. Çoğu PS3 oyununu oynamadım. Eski God of War'ları da oynamadım, Last of Us'u da oynamadım. Minecraft'ı PS3'ten bitiririm. Borderlands serisine girişebilirim veya hiç bilmediğim oyunlar denerim diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Tüm ekranı kaplar mı yoksa siyah bantlarla karşılaşır mıyım?
TV'nize ve TV'nizin ayarlarina bagli biraz da ama muhtemelen siyah bar olmayacaktir. TV'niz, 1080p goruntuyu 4K ekrana scale eder pek muhtemelen zira PS3'un HDMI portundan maksimum 1080p goruntu alabilirsiniz. Tabii cogu oyun 1080p cikis saglamiyor.
Eski God of War'ları da oynamadım
Bu dediginiz disinda saydiginiz diger oyunlarin hepsi PC'de cok daha iyi hallerde varlar. Iyi bir PC'nizin oldugunu da zaten belirtmissiniz.

Bu oyunlari PS3'den oynamak icin nostalji disinda pek bir sebep yok. Ozellikle adini gectiginiz Skyrim, TLOU 1, Borderlands 1 ve 2 gibi oyunlar PS3'de FPS stabilitesi olarak les oyunlar. Nostalji hissiniz bile bu durumu pek bastiramayacaktir, ozellikle Skyrim'de zira oyunun PS3 surumunde save'iniz buyudukce FPS'iniz dusuyor.
Super Slim en sorunsuz kasa, en eski revizyonlu halini alsaniz bile basinizi agritmiyor. Bakimsiz olsa bile termalleri iyi sayilabilecek durumdadir muhtemelen. O konuda guzel ancak mantikli olup olmayacagi, sizin PS3 exclusive oyunlarina ne kadar sicak baktiginizda bitiyor.

PS3 hala exclusive oyun listesi konusunda zengin bir konsol, emulasyonu da hala zor. Bu durumda almasi asiri da mantiksiz degil ancak olay tamamen sizde bitiyor tabii ki.

Mortal Kombat , Tekken gibi dövüş oyunları ve eski Gow oyunları için bile alınır. PS3 eğer bilgisayar yoksa her zaman alınır. Bu saatten sonra orijinal alınmaz kırık içinde 50-100 oyunlu olanlardan bir tanesini alırsın 2 sene boyunca döndüre döndüre oynarsın.