Memnun musunuz hocam? RDR2, Ghost of Tsushima gibi oyunlarda sıcaklık ve fps dereceleri iyi mi? Benim için en önemlisi kartın soğutması. Kasada önde 3 arkada 1 egzoz fan var bu arada.
Hocam, maalesef sizin belirttiğiniz oyunları oynamadım. Ancak oynadığım oyunlardaki sıcaklık ve FPS değerlerini aşağıda paylaşıyorum.
Ayrıca 10 dakikalık FurMark testi yaptım ve işlemciyi de aynı anda teste soktum. Kasa yapım şu şekilde: Önde 3 adet fan, arkada 1 adet egzoz fan mevcut.
Açıkçası karttan gayet memnunum. Tam yük altında bile fan sesi rahatsız etmiyor. Rahatlıkla alınabilecek bir kart. Bu ekran kartını sıfır olarak aldım ve yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

Sıcaklık değerleri ise şu şekildeydi:"

1750930828204.webp

Fortnite testim:
  • DLSS: Kalite modu
  • DirectX sürümü: DX12
  • Grafik ayarları: Maksimum (Epic)
  • Ray Tracing (RTX): Açık

Ekran görüntüsü 2025-06-26 135234.webp

Gta V
  • Grafik Ayarları: Maksimum
  • RTX (Ray Tracing): Maksimum
  • DLSS: Kapalı
  • Çözünürlük: [örneğin: 1080p

FPS düşük olasına takmayın sahneye gore 70 -80 fps çıkıyo dlls açarsanız 60 altına inmiyo zaten

1750932576167.webp

Bunuda paylaşıyorum .

1750931853527.webp

Son düzenleme:
hocam, maalesef sizin belirttiğiniz oyunları oynamadım. Ancak oynadığım oyunlardaki sıcaklık ve FPS değerlerini aşağıda paylaşıyorum.
Ayrıca 10 dakikalık FurMark testi yaptım ve işlemciyi de aynı anda teste soktum. Kasa yapım şu şekilde: Önde 3 adet fan, arkada 1 adet egzoz fan mevcut.
Açıkçası karttan gayet memnunum. Tam yük altında bile fan sesi rahatsız etmiyor. Rahatlıkla alınabilecek bir kart. Bu ekran kartını sıfır olarak aldım ve yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

Sıcaklık değerleri ise şu şekildeydi:"

Eki Görüntüle 157673
Fortnite testim:
  • DLSS: Kalite modu
  • DirectX sürümü: DX12
  • Grafik ayarları: Maksimum (Epic)
  • Ray Tracing (RTX): Açık

Eki Görüntüle 157676

GTA V
  • Grafik Ayarları: Maksimum
  • RTX (Ray Tracing): Maksimum (Mod vs. ile eklendiyse belirtilebilir)
  • DLSS: Kapalı
  • Çözünürlük: [örneğin: 1080p

FPS düşük olasına takmayın sahneye gore 70 -80 fps çıkıyo dlls açarsanız 60 altına inmiyo zaten

Eki Görüntüle 157684

Bunuda paylaşıyorum .

Eki Görüntüle 157678

Teşekkür ederim. FurMark testinde sol üstte FPS ve sıcaklık gösteren uygulamanın adı nedir?

12-13 bin liraya sistem olarak başka muadili yok. Her şeyi Ultra grafiklerde oynama gibi bir derdin yoksa çok rahat 4-5 yıl daha götürür.

Ya ikinci eli 8-9K paraya alınmaz ama sıfırı 11-12K civarında ise alınır. 4060 ile aralarında çok az kas gücü farkı var. Bir de 12 GB VRAM. Tek kusuru DLSS FG yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de 3060 12GB var en çok Cyberpunk da ultra grafiklerde rt kapalı 80-90 rdr2 de görüntü kalitesi ultraya yakınken(gereksiz fps düşüren ayarlar yüksek-orta da ama görüntü kalitesinin ultradan farkı yok) 90 fps civarı alıyorum 80-70 de görüyor ara sıra. Ark ascended de oynadım uzaklık ayarını düşük veya ortaya almıştım çünkü bana etkisi olmamasına rağmen çok fazla fps düşüyordu 60fps aldım diğer ayarlar en yükksekteydi dlss performans ta. Warzone oynamıştım vram kullanımı 11.4gb a kadar çıkmıştı ona göre.