Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Pablo mu?
İsa Aksu
Yetkin
Bilemedim bende.
İsa Aksu
Yetkin
Mafia 3 rezaleti gibi bir rezalet olmayacağını düşünüyorum, ben bu oyundan çok hevesliyim.
Bende çok ümitliyim hocam. Heyecanla bekliyorum.
İsa Aksu
Yetkin
Bakalım heyecanla bekliyoruz.Bakalım Joe ve Vito karakterlerine ne olacak? Muhtemelen bu karakterler devam etmez gibi.
Bakalım Joe ve vito karakterlerine ne olacak? Muhtemelen bu karakterler devam etmez gibi.
Vito Mafia 3'te Joe 2 de öldü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu oynamamış olabilirsiniz de insan merak edip bir bakar sonuna. Mafia 3'ün alternatif iki sonu var. Birinde Vito'yu öldürüyorsun ya da Vito ile birlikte iş birliği yapıyorsun. Vito tamamen öldü demek doğru olmaz.
İkincisi, Joe'nun üçüncü oyununda Leo Galante'nin şoförü olarak görüldüğü söyleniyor ki ikinci ve üçüncü oyununu da oynadım. O sahneyi de gördüm. Joe'ya çok benziyor. En azından bir oyun sahnesi hakkında yorum yapacaksanız da o sahneyi YouTube'dan zahmet olmazsa bir açıp bakın, öyle yorum yapın. @ERNEST.
İkincisi, Joe'nun üçüncü oyununda Leo Galante'nin şoförü olarak görüldüğü söyleniyor ki ikinci ve üçüncü oyununu da oynadım. O sahneyi de gördüm. Joe'ya çok benziyor. En azından bir oyun sahnesi hakkında yorum yapacaksanız da o sahneyi YouTube'dan zahmet olmazsa bir açıp bakın, öyle yorum yapın. @ERNEST.
Yeni konular
-
-
-
İnceleme Oynadığım en iyi korku oyunu: Alien Isolation
- Because The Internet
-
-
-
-
-
GameBooster kasada bulunan camın kapak yapıştırıcısı çıktı, ne yapılabilir?
- muhammetaktas122
-
-